Fifor: Az ellenzék megmutatta az igazi arcát
Utoljára módositva: 2019-09-17 08:56:18

Miután Viorica Dăncilă kormányfő közzétette a polgárok jólétére vonatkozó paktumjavaslatát, láthatóvá vált az ellenzék igazi arca – véli Mihai Fifor, a Szociáldemokrata Párt (PSD) főtitkára.

“Iohannis, Băsescu, Barna, a Nemzeti Liberális Párt (PNL), a Népi Mozgalom Párt (PMP) és a Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) azt állítja, hogy vagy a paktum nem jó, vagy nem vették komolyan, mintha a román polgárok jövedelme és adói nem tartoznának a komoly dolgok közé. Egyszerűen nem akarják aláírni, megerősítve ezzel azt, amit mi már régóta mondunk, hogy ha kormányra kerülnek, akkor vége a nyugdíjak és bérek emelésének, vége mikrovállalkozások 1%-os adózásának, vége az önálló tevékenységekre kivetett alacsony adókulcsnak, vége az új vállalkozásokat finanszírozó ‘Start-up Nation’ programnak’ – sorolta hétfői Facebook-bejegyzésében Fifor.

Szerinte, ha az ellenzék hatalomra kerül, akkor Románia visszatér “a megszorítások sötét korszakába”.

Viorica Dăncilă miniszterelnök pénteken jelentette be, hogy a román polgárok jólétéről szóló országos paktum aláírását javasolja a parlamenti pártoknak, amelynek politikai garanciaként kellene szolgálnia a következő időszak életszínvonalának emelésére.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 7.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...