Fifor: nem érne célba egy bizalmatlansági inditvány
Utoljára módositva: 2019-09-06 17:09:43

A Szociáldemokrata Párt azonnal felhagy a kormányzással, ha a parlament megszavazza a bizalmatlansági indítványt, ez azonban nem fog megtörténni, mert nincs politikai alternatíva – tette közzé ki pénteken Mihai Fifor, a PSD főtitkára.

‘Hamis az az állítás, miszerint a PSD kapaszkodik a kormányzásba. Ha átmegy a bizalmatlansági indítvány, és jön valaki, aki biztosítja Románia működését, mi másnap távozunk. De nem fog átmenni, mert nincs alternatíva, nincs egy közvetítő elnökünk, aki megoldaná ezt a politikai válságot. Mi fogjuk megoldani, mert mi törődünk ezzel az országgal’ – írta Fifor a Facebookra.

A kormánypárt főtitkára szerint Iohannis nem tesz egyebet, csak megakadályozza a jogalkotást, blokkolja a kormányt, pánikot kelt a lakosságban – jó példa erre, hogy csütörtök este megpróbálta elhitetni a közvéleménnyel, hogy a kormány képtelenné válhat a bérek és nyugdíjak átutalására. ‘Iohannis úr, az ön ellenkezése dacára ki lesznek fizetve a nyugdíjak és a bérek!’ – olvasható Fifor bejegyzésében.

A főtitkár szerint minden, amit az államfő tesz, szembemegy kampányának üzenetével, amely a ‘normális Románia’ elérését hirdeti.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...