Fifor: nem érne célba egy bizalmatlansági inditvány
Utoljára módositva: 2019-09-06 17:09:43

A Szociáldemokrata Párt azonnal felhagy a kormányzással, ha a parlament megszavazza a bizalmatlansági indítványt, ez azonban nem fog megtörténni, mert nincs politikai alternatíva – tette közzé ki pénteken Mihai Fifor, a PSD főtitkára.

‘Hamis az az állítás, miszerint a PSD kapaszkodik a kormányzásba. Ha átmegy a bizalmatlansági indítvány, és jön valaki, aki biztosítja Románia működését, mi másnap távozunk. De nem fog átmenni, mert nincs alternatíva, nincs egy közvetítő elnökünk, aki megoldaná ezt a politikai válságot. Mi fogjuk megoldani, mert mi törődünk ezzel az országgal’ – írta Fifor a Facebookra.

A kormánypárt főtitkára szerint Iohannis nem tesz egyebet, csak megakadályozza a jogalkotást, blokkolja a kormányt, pánikot kelt a lakosságban – jó példa erre, hogy csütörtök este megpróbálta elhitetni a közvéleménnyel, hogy a kormány képtelenné válhat a bérek és nyugdíjak átutalására. ‘Iohannis úr, az ön ellenkezése dacára ki lesznek fizetve a nyugdíjak és a bérek!’ – olvasható Fifor bejegyzésében.

A főtitkár szerint minden, amit az államfő tesz, szembemegy kampányának üzenetével, amely a ‘normális Románia’ elérését hirdeti.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 1.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...