Figyelmeztetés az igazgatóknak
Utoljára módositva: 2014-07-30 11:24:04

Eugeniu Avram leteremtette a megyei sürgősségi helyzetekért felelős bizottság tagjait.

 

Tegnap délelőtt Eugeniu Avram kormánybiztos rendkívüli ülésre hívta a megyei sürgősségi helyzetekért felelős bizottság — különböző decentralizált intézmények igazgatói, illetve a belügyminisztérium alárendeltségébe tartozó hivatalok vezetői — tagjait. Kiderült, a prefektus azért lett dühös, mert vasárnap a Gabriel Oprea kormányfő-helyettes által összehívott távértekezleten többen nem jelentek meg, sőt sokan nem is válaszoltak a riasztásra, így nem tudott átfogó képet adni a megyében zajló eseményekről. „Szerencsére Szatmár megyében nem történt természeti csapás az elmúlt napokban, de ez nem jelenti azt, hogy az intézményvezetők lazíthatnak. Ezen bizottság felelősséggel jár, hiszen a lakosok életének megmentése is függhet a mi gyorsaságunktól, helyzetelemzésünktől, és az időben meghozott beavatkozó intézkedésektől. Abban az esetben, ha nem pihenőszabadságukat töltik Szatmár megyén kívül, legyenek felkészülve arra, hogy bármikor riaszthatjuk önöket” — fogalmazott Avram, majd arra kérte a megjelenteket, hogy amennyiben személyi változások történtek az intézmények élén, arról értesítsék a prefektusi hivatalt. Tegnap jóváhagyták azt is, hogy az igazgatók, parancsnokok mellett az aligazgatók és parancsnok-helyettesek is kapnak majd értesítést a bizottság üléseiről, ezzel kizárják annak a lehetőségét, hogy kommunikációs probléma miatt maradjanak távol a gyűlésről.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...