Figyelmeztetést kapott Tasnád a pályára futó kolozsvári miatt
Utoljára módositva: 2017-09-28 15:05:01

Megúszta egy írásos figyelmeztetéssel a harmadosztályos Tasnádi Unirea labdarúgó-egyesület azt a kellemetlen esetet, amikor egy férfi beszaladt a pályára a Kolozsvári Universitatea elleni bajnoki találkozó huszadik percében. 

Két héttel ezelőtt történt az eset, a román szövetség fegyelmi bizottsága azonban csak most döntött ez ügyben. A FRF-nél vélhetően figyelembe vették azt, hogy Tasnádon korábban nem történt ilyen eset, illetve azt, hogy a pályára befutó kolozsvári drukker nem veszélyeztette senkinek sem a testi épségét a pályán. A csendőrök ugyanis azonnal elcsípték az ittas állapotban levő drukkert és kivezették a stadionból és megbüntették. 

Az írásos figyelmeztetés azért jár, ugyanis a kellemetlen eset szervezői hiányosságokra vezethető vissza, ugyanis a pályaőröknek meg kellett volna előzniük az esetet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...