Figyelmeztetést kapott Tasnád a pályára futó kolozsvári miatt
Utoljára módositva: 2017-09-28 15:05:01

Megúszta egy írásos figyelmeztetéssel a harmadosztályos Tasnádi Unirea labdarúgó-egyesület azt a kellemetlen esetet, amikor egy férfi beszaladt a pályára a Kolozsvári Universitatea elleni bajnoki találkozó huszadik percében. 

Két héttel ezelőtt történt az eset, a román szövetség fegyelmi bizottsága azonban csak most döntött ez ügyben. A FRF-nél vélhetően figyelembe vették azt, hogy Tasnádon korábban nem történt ilyen eset, illetve azt, hogy a pályára befutó kolozsvári drukker nem veszélyeztette senkinek sem a testi épségét a pályán. A csendőrök ugyanis azonnal elcsípték az ittas állapotban levő drukkert és kivezették a stadionból és megbüntették. 

Az írásos figyelmeztetés azért jár, ugyanis a kellemetlen eset szervezői hiányosságokra vezethető vissza, ugyanis a pályaőröknek meg kellett volna előzniük az esetet.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...