Finom falatok mellett segíteni
Utoljára módositva: 2019-08-18 18:29:53

 

Közösségi élménnyel és finom falatokkal segíteni — nagykárolyiak tették közre ezt a felhívást, és szombat este igazán jelentős számban mentek el a Buffalo Bill Pub teraszára, hogy megkóstolják a bográcsosokat, illetőleg hozzájáruljanak két fiatal gyógykezeléséhez.

Az alkalom mérlege: öt csapat főzte (egyesek szigorúan titkos receptek alapján) az étkeket, amelyek el is fogytak, illetőleg mindennek köszönhetően 7102 lejjel és 100 eurónyi összeggel gyarapodott az a pénzmennyiség, amelyet arra használnak fel, hogy a két gyermeknek boldogabbak lehessenek a mindennapjaik.

A szervezők egyike, Gulácsi János érdeklődésünkre elmondta, hogy a másik szervezővel, Hanka Jánossal régóta tervezik, beszélik egy hasonló alkalom létrehozását. „Jó ideje tanakodtunk ezen, és igyekeztünk összekötni a kellemeset a hasznossal, azaz a finom ételek mellé társuljon a karitatív hozzáállás” — részletezte. Öt csapat jelentkezett, bográcsost, illetve babgulyást készítettek.

Sok gyermek is megjelent az alkalmon. Egyébként a hozzájárulás úgy történt, hogy mindenki elhelyezte az adományát az erre a célra kipakolt gyűjtőbe, majd megkóstolta ezt vagy azt (illetve ezt és azt no meg amazt) a bográcsos ételremeket. Beszélgetni lehetett a finom falatok közben — egyfajta kerti partivá lett a jó hangulatú rendezvény. A szervezők elmondták, hogy amennyiben lesz rá igény, máskor is összegyűlnek hasonló céllal.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...