First Drive autósiskola — a megbízható partner
Utoljára módositva: 2019-12-06 13:29:31

A szatmárnémeti First Drive autósiskola működésének megkezdése óta hűséges együttműködő partnere lapunk nyereményjátékainak, valamint kedvezménykupon-akcióinak.

Madarász Csaba, az autósiskola vezetője elmondta: örömére szolgál, hogy a rendszeres együttműködés eredményeként a Szatmári Friss Újság olvasói bizalommal választják a First Drive autósiskolát, és elégedettek annak szolgáltatásaival.

A First Drive autósiskola az elsők között biztosított magyar nyelvű oktatást, így a tanulók magyar vagy román nyelven sajátíthatják el a gépjárművezetői engedély megszerzéséhez szükséges elméleti ismereteket. A tágas, sok férőhelyes terem megfelelően felszerelt az elméleti órák megtartására, de a tanulók számára lehetőséget biztosít arra is, hogy napközben, ha akad egy szabad órájuk, beugorjanak, és tanulmányozzák a közlekedésre vonatkozó törvényeket és szabályokat. A teremben az elméleti vizsga szimulálása is lehetséges számítógépes tesztek kitöltése által. Az autósiskolában tanulásközpontú oktatás folyik, így például a tanuló érdekeit szem előtt tartva az előírt 30 gyakorlati óra az iskola szakképzett és tapasztalt oktatói révén stresszmentes hangulatban zajlik. Az oktatók gondoskodnak arról, hogy a tanulók a gyakorlati vezetés terén is megfelelő jártasságra tegyenek szert. Amennyiben igény van rá, az iskola munkatársai szívesen segítenek tanulóiknak a vizsgához szükséges dokumentáció összeállításában is.

Madarász Csaba kihangsúlyozta, hogy a First Drive-nál az érdeklődőknek minden esetben korrekt tájékoztatást nyújtanak az autóvezetői tanfolyam díját illetően, nincsenek időközben felmerülő költségek. Segítséget nyújt a vezetőknek, hogy lehetőség szerint otthonaikból vagy az azokhoz legközelebb eső helyen veszik fel őket a gyakorlati óra során. A dinamikusan fejlődő First Drive autósiskola nemcsak oktatói, hanem a gyakorlásra felhasználható gépjárművek körét is bővíti, így a tanulók olyan autókat vezetve tanulhatják meg a fortélyokat, amelyeket a későbbiek során is kipróbálhatnak, ha saját autóikat vagy céges gépjárművet vezetnek majd. S amennyiben úgy érzik, hogy nem szereztek elég tapasztalatot a gyakorlati tudnivalókból, akkor plusz órák során tehetik mélyebbé tudásukat, hogy a vizsgán meggyőzően állhassanak vizsgáztatóik elé.

Iratkozzon be december 31-ig a First Drive autósiskolába, mutassa fel a Szatmári Friss Újság november 29-i lapszámával együtt megjelent kedvezménykupont, így a gépjárművezetői engedély megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati vizsgára történő felkészülés során 10% kedvezményt kap.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 1.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...