FittDay 2014, Szentgyörgyi Rómeóval
Utoljára módositva: 2014-05-12 10:03:56

Immár harmadik alkalommal kerül megszervezésre Nagykárolyban a mozgást és a sportolást népszerűsítő program, a FittDay.

Szentgyörgyi Rómeó

Szabó Andrea aerobik- és pilates-oktató, az esemény ötletgazdája és főszervezője lapunknak elmondta, hogy ebben az évben is arra törekedtek a programok összeállításakor, hogy népszerű, közismert edzők irányítása alatt sportoljanak a mozgást kedvelő nagykárolyiak. Tavaly Péntek Enikő volt a FittDay meghívott edzője, míg ebben az évben a nem kevésbé ismert Szentgyörgyi Rómeóval tornászhatnak a rendezvény résztvevői. A május 18-i esemény helyszíne a Iuliu Maniu Iskolaközpont sportterme lesz, mely az egykori IGO udvarában található. A FittDay 11 órakor kezdődik, amikor is bemelegítő edzést tart Szabó Andrea és Juhász Gabi. 12 órától egy igazi, izzasztó és roppant hatékony Cardio-dance-edzés következik, melyet Szentgyörgyi Rómeó tart. 13 órától Dynamic-Pilates-edzésre várnak mindenkit, amit Pölös Zsófia tart. A FittDay a mostanában egyre nagyobb teret hódító zumba-edzéssel ér véget, amit Szurmai Tamás tart majd. A FittDay-en való részvételre jegyet elővételben és a helyszínen is lehet váltani. Egy jegy ára 10 lej.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 14.
Ma valahogy nem tudja kiszámítani, hogyan fognak viselkedni az emberek. Mind a magánéletében, mind hivatásában meglepő reakciókra számíthat.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...