FittDay 2014, Szentgyörgyi Rómeóval
Utoljára módositva: 2014-05-12 10:03:56

Immár harmadik alkalommal kerül megszervezésre Nagykárolyban a mozgást és a sportolást népszerűsítő program, a FittDay.

Szentgyörgyi Rómeó

Szabó Andrea aerobik- és pilates-oktató, az esemény ötletgazdája és főszervezője lapunknak elmondta, hogy ebben az évben is arra törekedtek a programok összeállításakor, hogy népszerű, közismert edzők irányítása alatt sportoljanak a mozgást kedvelő nagykárolyiak. Tavaly Péntek Enikő volt a FittDay meghívott edzője, míg ebben az évben a nem kevésbé ismert Szentgyörgyi Rómeóval tornászhatnak a rendezvény résztvevői. A május 18-i esemény helyszíne a Iuliu Maniu Iskolaközpont sportterme lesz, mely az egykori IGO udvarában található. A FittDay 11 órakor kezdődik, amikor is bemelegítő edzést tart Szabó Andrea és Juhász Gabi. 12 órától egy igazi, izzasztó és roppant hatékony Cardio-dance-edzés következik, melyet Szentgyörgyi Rómeó tart. 13 órától Dynamic-Pilates-edzésre várnak mindenkit, amit Pölös Zsófia tart. A FittDay a mostanában egyre nagyobb teret hódító zumba-edzéssel ér véget, amit Szurmai Tamás tart majd. A FittDay-en való részvételre jegyet elővételben és a helyszínen is lehet váltani. Egy jegy ára 10 lej.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 22.
Figyeljen oda kedvese mellékesen kimondott kívánságaira, mert ezek valójában nagyon is fontosak számára, csak nem akarja Önt terhelni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...