FittDay 2014, Szentgyörgyi Rómeóval
Utoljára módositva: 2014-05-12 10:03:56

Immár harmadik alkalommal kerül megszervezésre Nagykárolyban a mozgást és a sportolást népszerűsítő program, a FittDay.

Szentgyörgyi Rómeó

Szabó Andrea aerobik- és pilates-oktató, az esemény ötletgazdája és főszervezője lapunknak elmondta, hogy ebben az évben is arra törekedtek a programok összeállításakor, hogy népszerű, közismert edzők irányítása alatt sportoljanak a mozgást kedvelő nagykárolyiak. Tavaly Péntek Enikő volt a FittDay meghívott edzője, míg ebben az évben a nem kevésbé ismert Szentgyörgyi Rómeóval tornászhatnak a rendezvény résztvevői. A május 18-i esemény helyszíne a Iuliu Maniu Iskolaközpont sportterme lesz, mely az egykori IGO udvarában található. A FittDay 11 órakor kezdődik, amikor is bemelegítő edzést tart Szabó Andrea és Juhász Gabi. 12 órától egy igazi, izzasztó és roppant hatékony Cardio-dance-edzés következik, melyet Szentgyörgyi Rómeó tart. 13 órától Dynamic-Pilates-edzésre várnak mindenkit, amit Pölös Zsófia tart. A FittDay a mostanában egyre nagyobb teret hódító zumba-edzéssel ér véget, amit Szurmai Tamás tart majd. A FittDay-en való részvételre jegyet elővételben és a helyszínen is lehet váltani. Egy jegy ára 10 lej.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 21.
Hihetetlen belső érzékkel észreveszi saját önbecsapási kísérleteit. Igazán őszinte önmagához és ezt környezetének sokszor nehéz követnie.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...