Florin Mulcuțan az AJB új elnöke
Utoljára módositva: 2017-05-11 17:26:31

Az eddigi főtitkárt, Florin Mulcuțant (képünkön jobbra) egyhangúlag választotta meg a közgyűlés a Megyei Ökölvívó Egyesület élére. Az új elnök elmondta, a következő három hónapban három tornát szerveznek.

Az Érkávási Olimpia SE ökölvívó szakosztályának a vezetője, illetve a Szatmár Megyei Ökölvívó Egyesület (AJB) korábbi főtitkára vette át a megyei szervezet elnöki tisztségét, miután a korábbi elnök, Ioan Gavriș két héttel ezelőtt benyújtotta lemondását a tisztségről. Gavriș öt évig vezette az AJB, most személyek okokra hivatkozva döntött úgy, hogy lemond a vezetői beosztásról. Az AJB közgyűlése pedig kedden ült össze, hogy megválassza új vezetőjét. Mulcuțan mellett a Szatmárnémeti Voința SK edzője, Gheorghe Sabău (képünkön balra) pályázott még a elnöki posztra, azonban a jelenlevők egyhangúlag választották meg az egykori főtitkárt. Sabău egyébként öt évvel ezelőtt is AJB-elnök szeretett volna lenni, akkor sem sikerült elfoglalni a „bársonyszéket”. Ezúttal azonban felajánlották neki a főtitkári posztot, amelyet el is foglalt.

„Ezúton szeretnénk megköszönni Ioan Gavriș eddigi munkáját a Megyei Ökölvívó Egyesület elnökeként. Reméljük, hogy a jövőben is számíthatunk segítségére, hiszen szükségünk van ilyen jó bokszbírókra” — méltatta Mulcuțan elődjét egy csütörtöki sajtótájékoztatón. Az AJB új elnöke azt mondta, hogy szeretné folytatni a megkezdett projekteket, illetve megtenne mindent annak érdekében, hogy minőségi javulást lásson a szatmári bokszban. „Minél több bajnokot szeretnénk” — jelentette ki az egykori hazai bajnok ökölvívó. Az általa vezetett érkávási egyesület egyik sportolója, Bocsi Patrik egyébként – több mint egy évtized szünet után – az elmúlt hétvégén szerzett bajnoki címet, és készülhet a kadett korosztályos Európa-bajnokságra. Ő is szorítóba lép majd május 26–28-án a Szatmár Övéért kiírt országos versenyen, amelynek második kiírását a Both Katalin vagy a Gyurkány György Sportteremben fogják rendezni. „A kadett korosztályos válogatott június elsejére tűzte ki, hogy megkezdje a felkészülést a júliusi Európa-bajnokságra. De van rá esély, hogy néhány nappal korábban összegyűljenek, hogy eljöjjenek a szatmári viadalra. Mi legalább 90 résztvevővel számolunk, így magas színvonalú tornát rendezhetünk, ahol a szatmári és a hazai bokszolókat szeretnénk népszerűsíteni” — tette hozzá az AJB új vezetője, majd hozzátette, hogy szervezésükben június 23-án és 24-én rendezik majd a Voința Kupát – erre máramarosi, bihari és szilágysági ökölvívók érkeznek majd –, július 13–15-én pedig első alkalommal szervezik a Tasnádi Termál Kupa viadalt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adományozni ünnepekkor?
Igen, ilyenkor mindig nagyobb hangsúlyt fektetek az adományozásra.
Előfordul, hogy valamely felhívás kapcsán én is adományozok
Ugyanúgy adományzok egész évben
Nem adományozok se ünnepekkor, se máskor
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 5 dkg darált mák, 1,85 dl tej, 22 dkg kristálycukor, 20 dkg vaj, 3 db tojás, 30 dkg ...