Focibajnok a LPS legénysége
Utoljára módositva: 2019-05-19 20:10:12

Zsinórban második éve Szatmár megye nyerte meg a középiskolás labdarúgó fiúk diákolimpiáját, mivel az elmúlt hétvégén Avasfelsőfaluban a szatmárnémeti Sportlíceum (LPS) legénysége hódította el a trófeát.

Tavaly Răzvan Nintaș testnevelőtanár vezényletével a Nagykárolyi Elméleti Líceumnak sikerült a bravúr Turnu Măgurelén, most Mihai Sabău-Svegler testnevelő tanár vezette sikerre legényeit.

A LPS gárdája keresztül gázolt csoportellenfelein: 7–0 a vajdahunyadi Matei Corvin Technológiai Líceummal, 4–0 a galaci Mihai Kogălniceanu Főgimnáziummal és 4–0 a slatinai LPS-vel.

Az elődöntőben vették be először a szatmári kaput, de Adrian Bura, Raul Ziman, Sorin Sălăjan és Barth Kevin válaszoltak egy-egy góllal, így 4–1-re nyertek a bukaresti Octav Onicescu Főgimnázium ellen. A fővárosiak végül megszerezték a bronzérmet, a Sportlíceum legényei pedig ismét Slatinával kerültek szembe a fináléba. Ezúttal sokkal szorosabb volt a meccs, de Barth Kevin találata aranyérmet ért.

Alex Cădart választották meg a tanügyminisztérium égisze alatt rendezett torna legjobb kapusának, míg diákolimpia legjobb játékosának járó különdíjat a harmadosztályos Tasnádi Unirea korábbi játékosa, Raul Ziman érdemelte ki.

A mérkőzéseket az Avasfelsőfalui Elméleti Líceum műfüves pályáján rendezték.

A LPS csapata

Alex Cădar, Raul Ziman, Barth Kevin, Adrian Bura, Adrian Oros, Alin Surd, Sorin Sălăjan, Vasile Coțan, Raul Pop. Testnevelőtanár: Mihai Sabău-Svegler.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 5.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...