Focifüggő fiatalok nyerték a mezőfényi tornát
Utoljára módositva: 2020-02-03 17:33:44

Nyolccsapatos futsal-tornát rendezett az elmúlt hétvégén a mezőfényi sportteremben Pașca Adrián, a csomaközi utánpótlás nevelőedzője, amelyen a környékbeli települések 19 éven aluli legényei mérkőztek meg.

Mivel nem volt klubkötödés egyik csapatnál sem, ezért a srácok – akik különböző együttesek felnőtt vagy junior A1 korosztályos csapatában is játszanak – egészen fura megnevezéseket adtak az alakulatoknak. Így a tornagyőztes csapat neve is a Futballalkoholisták megnevezést kapta, ami elsősorban arra utal, hogy Heinrich Armand, Tempfli Márk, Preg Ádám, Boros Patrick, Kern Raul, Schuller István, Betuker Márk, Papp Ákos összetételű együttes tagjai focifüggők. Ebből a felállásból került ki a torna legjobb játékosa is, Betuker Márk révén, viszont a torna legjobb kapusának és a gólkirálynak járó elismerést a Futballalkoholisták döntőbeli ellenfelének, a Spartanii kerettagjai, Ménesi Márk és Szabó Steven érdemelték ki.

Futballalkoholisták és a Spartanii mellett olyan csapatok mérkőztek meg a tornán, mint a Fekete sereg, a Falusi betyárok, az Unirea Carei és Bad boys, míg a bronzmérkőzésen „hagyományos” nevű alakulatok találkoztak: Csomaköz és Börvely közös csapata, illetve a Szaniszlói Reki.

Pașca lapunknak elmondta, a csapatok játékoskereteit nagykárolyi, börvelyi, csoamközi, kaplonyi, szaniszlói, piskolti és mezőfényi srácok alkották.

Futsal junior-kupa

Elődöntő

Spartanii – Szaniszlói Reki 4–2

Futballalkoholisták – Csomaköz-Börvely 4–0.

A 3. helyért

Csomaköz-Börvely – Szaniszló 1–1 (hétméteresekkel: 3–2).

Döntő

Futballalkoholisták – Spartanii 3–0.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. március 30.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...