Focileckét kapott az Olimpia
Utoljára módositva: 2014-10-19 16:57:41

A Commando Oli szurkolótábor Temesvárra is elutazott, hogy kérjék Cosmin Bodea távozását. A „kedvencek” veresége csak ráadás volt a „keménymagnak”, ismét Csik Tibit kérték a kispadra.

Jellegzetes kép a temesvári meccsről: padlón a szatmáriak (előtérben, sárga mezben Gavrilescu), ünneplő temesváriak

Ismét elfelejtett focizni a Szatmárnémeti FC Olimpia csapata, ugyanis az elmúlt négy mérkőzés nyújtott teljesítménye után teljesen lehangoló volt Cosmin Bodea vezetőedző legénységének a játéka szombaton, a temesvári bajnokin. A szatmáriak javuló játékát látva sokan már pontszerzésben is reménykedhettek az ACS Poli elleni találkozón, azonban Dan Alexa vezetőedző csapata alaposan megleckéztette az Olimpiát. Ennyi kellett a szatmári szurkolótábornak is, ugyanis a Commando Oli elkísérte a csapatot Temesvárra is, de csakis azért, hogy ott is hangot adjanak elégedetlenségüknek és kérjék Bodea távozását. A szatmári drukkerek hangjától zengett szombaton a Dan Păltinişanu Stadion, aki Bodea lemondását és Csik Tibor kispadra való visszahelyezését követelték. A 3–0-ra elvesztett mérkőzést követő sajtótájékoztatón Bodea érthetetlenül állt a történtek előtt. „Amióta Szatmáron dolgozom, mindig ezt kiabálják, nem értem miért, kérdezzék tőlük” – válaszolta újságírói kérdésre az edző.

A mérkőzésen egyébként a vendégek csak az első negyed órában éreztették jelenlétüket a pályán, amíg a temesváriak nem szereztek vezetést: a 17. percben azonban Bârbuţ zavartalanul tologathatta a labdát a szatmári 16-os szélén, majd beadta Boldeának, aki balról a hosszú sarokba helyezte a labdát. A folytatásban sem forgott veszélybe az ACS Poli kapuja, ellenben Henrique révén a házigazdák még a szünet előtt növelhették volna előnyüket. Azonban a brazil csatár csak a második félidő elején talált be Anca–Trip kapujába, miután egy mozdulattal lerázta magáról a védőjét. Majd’ féltucat helyzet után Bărbuţ adta meg a kegyelemdöfést, aki a brazil passza után még azt is megengedhette magának, hogy a szatmári büntető területen belül, a kapura lövés előtt zavartalanul mellre átvehesse a labdát. A hajrában Feier szépíthetett volna, de nem tudta kihasználni a temesváriak ajándéklabdáját.

„Ma nagyon gyengén játszottunk, és olyan hibákat követtünk el, amelyeket azonnal büntetnek az olyan kaliberű csapatok, mint a Temesvár. 2–0-tól a Poli felszabadultan játszott, és mi nem tudtunk felnőni erre a meccsre. Nem lehet úgy nyerni egy meccset, hogy még helyzeteid sincsenek” – összegezett Bodea.

Az FC Olimpia a következő fordulóban, október 25-én is idegenben játszik, a FC Olt Slatina vendége lesz.

Liga 2, 2-es Csoport, 9. forduló

Temesvári ACS Poli – Szatmárnémeti FC Olimpia 3–0 (Boldea 17. perc, Henrique 47., Bărbuţ 68.).

Olimpia: Anca–Trip – Burlacu (Svarczkopf 64. perc), Fl. Mureşan, Heil, Iuhas, Micaş, Gavrilescu, Villand (Laso 54.), Bic, Muntean, Boştină (Feier 71.)

További eredmények

Nagyváradi FC Bihor – FC Olt Slatina 0–0

Resicabányai Metalul – Tatrangi Unirea 2–1

CSM Râmnicu Vâlcea – Karánsebesi FC 4–1

Pankotai Şoimii – Fortuna Poiana Câmpina 2–2.

A CS Mioveni szabadnapos volt.

1 Resica 9 6 2 1 12–7 20
2 Poli 8 6 0 2 14–4 18
3 Mioveni 8 4 2 2 5–3 14
4 Vâlcea 9 2 6 1 6–4 12
5 Câmpina 8 3 3 2 11–10 12
6 Tatrang 8 3 2 3 7–7 11
7 FC Olt 8 1 5 2 7–6 8
8 Pankota 8 1 4 3 11–12 7
9 OLIMPIA 8 2 1 5 5–10 7
10 Karánsebes 8 1 3 4 5–13 6
11 FC Bihor 8 0 4 4 4–11 4

Fotó: Robert Dohar/banatsport.ro

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
A legsötétebb óra
Ma, 19:25
Néhány nappal azelőtt, hogy Nagy-Britannia miniszterelnöke lett, Winston Churchill élete egyik legmeghatározóbb próbatétele elé került: megfontoljon egy kidolgozott békeszerződést a náci Németországgal, vagy határozottan kiálljon, és harcoljon az elveiért, a nemzet szabadságáért. A megállíthatatlan náci erők legázolták Nyugat-Európát, és az invázió veszélye a küszöbön állt; a közvélemény felkészületlen volt, a király szkeptikus, saját pártja pedig ellene szervezkedett. Churchill ilyen körülménye
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Gengszterzsaruk
Ma, 21:45
Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a "Regulátorok" könyörtelenebbek. Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy legyen a rendőrség besúgója. Merriman merész akciók sorozatát hajtja végre, hogy előkészítse a lehetetlent: a szigorúan őrzött Központi Bank kirablását. Elindul a versenyfu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 20.
Végre olyan dologgal foglalkozhat, amiért meg is fizetik. Ha kevésnek érzi bevételeit, gondolja át, miért lennének hajlandóak többet fizetni az emberek!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...