Fogva tartotta, és megverte „barátját”
Utoljára módositva: 2014-02-03 08:51:35

A Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség tájékoztatása szerint pénteken este furcsa bűnesetet jelentettek Szoporról.

Egy 43 éves férfi, F. Gheorghe arról tájékoztatta őket, hogy egyik barátját elrabolták. Mint elmondta: a szóban forgó fiatalemberrel, a 19 éves G. Iosiffal töltötte az időt, aki adott pillanatban elindult italt venni, azzal a célzattal, hogy együtt elfogyasztják. Magával vitte idősebb társa mobiltelefonját is, hogy útközben zenét hallgathasson. Vissza azonban nem tért, mivel — mint kiderült — a 17 éves C. Viorel, akinek egyébként korábban is akadt dolga a törvénnyel, erőszakkal lakására cipelte G. Iosifot, ahonnan nem hagyta távozni és meg is verte. Állítólag azért erőszakoskodott, mert tudta, hogy a fiatalember jóban van a haragosaival, és a telefont is elvette tőle, mivel a készülék gazdája is a feketelistáján volt. Egy idő után elengedte áldozatát, hazakísérte, és javasolta neki, hogy tartózkodjon a hatóságok értesítésétől. A rendőrséget másnap F. Gheorghe értesítette, miután megtudta, hogy barátja miért nem ért vissza az itallal. Az agresszor ellen eljárást indítottak fogva tartásért, testi sértésért és lopásért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...