Fogva tartotta, és megverte „barátját”
Utoljára módositva: 2014-02-03 08:51:35

A Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség tájékoztatása szerint pénteken este furcsa bűnesetet jelentettek Szoporról.

Egy 43 éves férfi, F. Gheorghe arról tájékoztatta őket, hogy egyik barátját elrabolták. Mint elmondta: a szóban forgó fiatalemberrel, a 19 éves G. Iosiffal töltötte az időt, aki adott pillanatban elindult italt venni, azzal a célzattal, hogy együtt elfogyasztják. Magával vitte idősebb társa mobiltelefonját is, hogy útközben zenét hallgathasson. Vissza azonban nem tért, mivel — mint kiderült — a 17 éves C. Viorel, akinek egyébként korábban is akadt dolga a törvénnyel, erőszakkal lakására cipelte G. Iosifot, ahonnan nem hagyta távozni és meg is verte. Állítólag azért erőszakoskodott, mert tudta, hogy a fiatalember jóban van a haragosaival, és a telefont is elvette tőle, mivel a készülék gazdája is a feketelistáján volt. Egy idő után elengedte áldozatát, hazakísérte, és javasolta neki, hogy tartózkodjon a hatóságok értesítésétől. A rendőrséget másnap F. Gheorghe értesítette, miután megtudta, hogy barátja miért nem ért vissza az itallal. Az agresszor ellen eljárást indítottak fogva tartásért, testi sértésért és lopásért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...