Fogva tartotta, és megverte „barátját”
Utoljára módositva: 2014-02-03 08:51:35

A Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség tájékoztatása szerint pénteken este furcsa bűnesetet jelentettek Szoporról.

Egy 43 éves férfi, F. Gheorghe arról tájékoztatta őket, hogy egyik barátját elrabolták. Mint elmondta: a szóban forgó fiatalemberrel, a 19 éves G. Iosiffal töltötte az időt, aki adott pillanatban elindult italt venni, azzal a célzattal, hogy együtt elfogyasztják. Magával vitte idősebb társa mobiltelefonját is, hogy útközben zenét hallgathasson. Vissza azonban nem tért, mivel — mint kiderült — a 17 éves C. Viorel, akinek egyébként korábban is akadt dolga a törvénnyel, erőszakkal lakására cipelte G. Iosifot, ahonnan nem hagyta távozni és meg is verte. Állítólag azért erőszakoskodott, mert tudta, hogy a fiatalember jóban van a haragosaival, és a telefont is elvette tőle, mivel a készülék gazdája is a feketelistáján volt. Egy idő után elengedte áldozatát, hazakísérte, és javasolta neki, hogy tartózkodjon a hatóságok értesítésétől. A rendőrséget másnap F. Gheorghe értesítette, miután megtudta, hogy barátja miért nem ért vissza az itallal. Az agresszor ellen eljárást indítottak fogva tartásért, testi sértésért és lopásért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az igazság ligája
Ma, 15:00
Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz. Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash. És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...