Fogva tartotta, és megverte „barátját”
Utoljára módositva: 2014-02-03 08:51:35

A Szatmár Megyei Rendőrfelügyelőség tájékoztatása szerint pénteken este furcsa bűnesetet jelentettek Szoporról.

Egy 43 éves férfi, F. Gheorghe arról tájékoztatta őket, hogy egyik barátját elrabolták. Mint elmondta: a szóban forgó fiatalemberrel, a 19 éves G. Iosiffal töltötte az időt, aki adott pillanatban elindult italt venni, azzal a célzattal, hogy együtt elfogyasztják. Magával vitte idősebb társa mobiltelefonját is, hogy útközben zenét hallgathasson. Vissza azonban nem tért, mivel — mint kiderült — a 17 éves C. Viorel, akinek egyébként korábban is akadt dolga a törvénnyel, erőszakkal lakására cipelte G. Iosifot, ahonnan nem hagyta távozni és meg is verte. Állítólag azért erőszakoskodott, mert tudta, hogy a fiatalember jóban van a haragosaival, és a telefont is elvette tőle, mivel a készülék gazdája is a feketelistáján volt. Egy idő után elengedte áldozatát, hazakísérte, és javasolta neki, hogy tartózkodjon a hatóságok értesítésétől. A rendőrséget másnap F. Gheorghe értesítette, miután megtudta, hogy barátja miért nem ért vissza az itallal. Az agresszor ellen eljárást indítottak fogva tartásért, testi sértésért és lopásért.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...