Folytatná a munkát Kovács Jenő
Utoljára módositva: 2020-02-22 09:37:55


Február 20-ig lehetett leadni a jelöltségi szándékot igazoló dokumentációt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség nagykárolyi szervezeténél.

Mint megtudtuk, 14 személy jelentkezett a tanácsosi tisztségre, jelezve, hogy amennyiben lehetséges, szeretne részt venni Nagykároly Helyi Tanácsának munkájában az RMDSZ frakciója részéről. A polgármesteri tisztségre pedig ismét benyújtotta jelentkezését Kovács Jenő jelenlegi városvezető.
Indoklásképpen elmondta: meggyőződése, hogy van még tennivalója a város fejlesztése érdekében, így szeretné folytatni az elkezdett munkát.
Az RMDSZ nagykárolyi színeiben egyedüliként indul polgármesterjelöltként. A tanácsosi lista tekintetében lesznek változások: nem indul például újabb mandátumért Putovits Tünde tanácsos, de helyette több új név is szerepel a listán.
A tanácsosi listán a következő személyek szerepelnek: Csizmadia Zsolt, Fazakas Zoltán, Gindele Imre, Hágó Attila Nándor, Leitner Róbert Attila, Lukács-Rákóczi Levente, Mărginean Éva, Papp Zsolt, Petkes József, Tabi Zsolt, Tóth Enikő, Roman Adrian, Újlaki Gábor, Vénig Gabriella.
Március 3-án, kedden délután 6 órakor tartják meg a nagykárolyiak rangsoroló közgyűlését. Az eseményen jelenlévők meghallgathatják Kovács Jenő polgármester beszámolóját is, valamint a jelenlegi tanácsosok tevékenységét bemutató beszámolókat is, ezt követi a rangsorolás.
„Az esemény helyszínéül a Nagykárolyi Városi Színház szolgál majd. Arra kérem a nagykárolyiakat, minél többen jöjjenek el erre az eseményre, vegyék ki a részüket ebből a döntésből, hiszen tétje van: meg kell nyernünk a 2020-as önkormányzati választást” — hangsúlyozta ki Kovács Jenő.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 5.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...