Folytatnák a hagyományt a tőrvívó legények
Utoljára módositva: 2014-03-19 17:46:46

Az elmúlt években taroltak a szatmári tőrvívók a junior–ob-n. Az idei csütörtökön és pénteken zajlik.

Flucuş, Lengyel Éva, Dascălu, File Attila, Bodó és Izsáki Arnold 2011-ben

Sorozatban a negyedik évben is a Szatmárnémeti SK tőrvívói szeretnék nyerni a 20 éven aluliak bajnokságát, ehhez viszont a legjobb formájukra lesz ma szükségük a szatmári legényeknek. A Lengyel Éva, File Attila, Izsáki Arnold edzőhármas csapata, Bogdan Dascălu, Sebastian Flucuş, Bodó Benjámin és Bartók Alpár tegnap már Bukarestben voltak, csütörtök reggel pedig pástra lépnek a juniorok egyéni viadalában, pénteken pedig a csapatversenyben. 2011-ben és 2012-ben Flucuş, tavaly Dascălu nyerte a bajnoki viadalokat, 2012-ben és 2013-ban pedig ugyanebben a felállásban bajnoki címet szereztek a csapatversenyben. Bodó idén már megnyerte kadett korosztályos viadalt, de a junioroknál is esélye lehet a dobogós helyre. „Ha jól vívnak az elején, akkor jó ágra kerülhetnek, és akkor az első négyig menetelhetnek” – mondta lapunknak File Attila, aki a következő két napon érmekben reménykedik az egyéni és csapatversenyen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 18.
Valaki most nagyon szeretné felhívni magára a figyelmedet, és nagyon szeretné, ha segítenél neki, de sajnos nem a megfelelő módon kér. Talán nem is kér, hanem rögtön leszúr, vagy veszekedni kezd, esetleg megkérdőjelezi az igazadat. Tudd, hogy ma minden ilyen reakció valójában egy-egy segélykérés.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 18.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...