Folytatódik a gyűjtési akció
Utoljára módositva: 2016-12-03 01:31:05

Eddig mindössze három cég vállalta, hogy adója egy részével támogatja a nagykárolyi kisfiú, Dominik kezelésének költségeit.

A kalazancis diákok adományokkal érkeztek az egyesület székhelyére

Keserűen fakadt ki néhány héttel ezelőtt az egyesület Facebook-oldalán Lőrincz Zoltán, az Împreună-Egymásért Egyesület (ASIEE) vezetője. A kesergés oka az volt, hogy hiába a lakosság, Szatmár megye és több külföldi magánszemély segítsége, ha cégek, vállalkozások, szervezetek nem állnak Dominik ügye mellé, lehetetlen lesz összegyűjteni azt a 6 322 000 forintot, amibe a kisfiú debreceni gyógykezelése került. A kiírást követően viszont jelentkezett három cég képviselője, akik a szükséges okmányok kitöltését követően hozzájárultak a kezelési költségek kifizetéséhez. Összesen 6500 lejnyi pénz folyt be Dominik számlájára, s ígéretet kaptak más cégektől is, hogy anyagilag támogatják a kezelés kifizetését. „Mivel még lesznek rendezvények, folynak a licitek, látok esélyt az összeg egészének előteremtésére” — mondta Lőrincz.

„ A jó példa ragadós, jót tenni jó, s ki merem jelenteni, az ASIEE picit összekovácsolt embereket, s ezáltal egy közösség alakult ki. Fontos ez manapság, amikor inkább a széthúzás a gyakoribb. Szerencsére többször is tapasztaltam, hogy a segítőkészség felülírja a negatív tapasztalatokat. Így volt ez a napokban is, amikor a Kalazanci Szent József Gimnázium X. A osztályosai Csiszár Kinga osztályfőnökkel ellátogattak hozzánk. Sok adományt hoztak, de nemcsak azért, hanem a jó példáért, a kellemes pillanatokért is hálásak vagyunk nekik. Ugyancsak hálásak vagyunk a Nagykároly-belvárosi Református Egyházközségnek, amely a december 4-i délelőtti istentiszteleti alkalom során befolyó perselypénzt ajánlotta fel Dominik kezelési költségeinek finanszírozására. Köszönjük szépen a tiszteletes úrnak a lehetőséget, a belvárosi közösségnek pedig a segítséget” — fejtette ki Lőrincz.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 21.
Hihetetlen belső érzékkel észreveszi saját önbecsapási kísérleteit. Igazán őszinte önmagához és ezt környezetének sokszor nehéz követnie.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...