Folytatódik a gyűjtési akció
Utoljára módositva: 2016-12-03 01:31:05

Eddig mindössze három cég vállalta, hogy adója egy részével támogatja a nagykárolyi kisfiú, Dominik kezelésének költségeit.

A kalazancis diákok adományokkal érkeztek az egyesület székhelyére

Keserűen fakadt ki néhány héttel ezelőtt az egyesület Facebook-oldalán Lőrincz Zoltán, az Împreună-Egymásért Egyesület (ASIEE) vezetője. A kesergés oka az volt, hogy hiába a lakosság, Szatmár megye és több külföldi magánszemély segítsége, ha cégek, vállalkozások, szervezetek nem állnak Dominik ügye mellé, lehetetlen lesz összegyűjteni azt a 6 322 000 forintot, amibe a kisfiú debreceni gyógykezelése került. A kiírást követően viszont jelentkezett három cég képviselője, akik a szükséges okmányok kitöltését követően hozzájárultak a kezelési költségek kifizetéséhez. Összesen 6500 lejnyi pénz folyt be Dominik számlájára, s ígéretet kaptak más cégektől is, hogy anyagilag támogatják a kezelés kifizetését. „Mivel még lesznek rendezvények, folynak a licitek, látok esélyt az összeg egészének előteremtésére” — mondta Lőrincz.

„ A jó példa ragadós, jót tenni jó, s ki merem jelenteni, az ASIEE picit összekovácsolt embereket, s ezáltal egy közösség alakult ki. Fontos ez manapság, amikor inkább a széthúzás a gyakoribb. Szerencsére többször is tapasztaltam, hogy a segítőkészség felülírja a negatív tapasztalatokat. Így volt ez a napokban is, amikor a Kalazanci Szent József Gimnázium X. A osztályosai Csiszár Kinga osztályfőnökkel ellátogattak hozzánk. Sok adományt hoztak, de nemcsak azért, hanem a jó példáért, a kellemes pillanatokért is hálásak vagyunk nekik. Ugyancsak hálásak vagyunk a Nagykároly-belvárosi Református Egyházközségnek, amely a december 4-i délelőtti istentiszteleti alkalom során befolyó perselypénzt ajánlotta fel Dominik kezelési költségeinek finanszírozására. Köszönjük szépen a tiszteletes úrnak a lehetőséget, a belvárosi közösségnek pedig a segítséget” — fejtette ki Lőrincz.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 16.
Valaki a környezetében folyamatosan igyekszik kitérni a véleménynyilvánítás elől és ezzel az Ön dolgát nehezíti meg. Követeljen tőle állásfoglalást!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...