Folytatódik a gyűjtési akció
Utoljára módositva: 2016-12-03 01:31:05

Eddig mindössze három cég vállalta, hogy adója egy részével támogatja a nagykárolyi kisfiú, Dominik kezelésének költségeit.

A kalazancis diákok adományokkal érkeztek az egyesület székhelyére

Keserűen fakadt ki néhány héttel ezelőtt az egyesület Facebook-oldalán Lőrincz Zoltán, az Împreună-Egymásért Egyesület (ASIEE) vezetője. A kesergés oka az volt, hogy hiába a lakosság, Szatmár megye és több külföldi magánszemély segítsége, ha cégek, vállalkozások, szervezetek nem állnak Dominik ügye mellé, lehetetlen lesz összegyűjteni azt a 6 322 000 forintot, amibe a kisfiú debreceni gyógykezelése került. A kiírást követően viszont jelentkezett három cég képviselője, akik a szükséges okmányok kitöltését követően hozzájárultak a kezelési költségek kifizetéséhez. Összesen 6500 lejnyi pénz folyt be Dominik számlájára, s ígéretet kaptak más cégektől is, hogy anyagilag támogatják a kezelés kifizetését. „Mivel még lesznek rendezvények, folynak a licitek, látok esélyt az összeg egészének előteremtésére” — mondta Lőrincz.

„ A jó példa ragadós, jót tenni jó, s ki merem jelenteni, az ASIEE picit összekovácsolt embereket, s ezáltal egy közösség alakult ki. Fontos ez manapság, amikor inkább a széthúzás a gyakoribb. Szerencsére többször is tapasztaltam, hogy a segítőkészség felülírja a negatív tapasztalatokat. Így volt ez a napokban is, amikor a Kalazanci Szent József Gimnázium X. A osztályosai Csiszár Kinga osztályfőnökkel ellátogattak hozzánk. Sok adományt hoztak, de nemcsak azért, hanem a jó példáért, a kellemes pillanatokért is hálásak vagyunk nekik. Ugyancsak hálásak vagyunk a Nagykároly-belvárosi Református Egyházközségnek, amely a december 4-i délelőtti istentiszteleti alkalom során befolyó perselypénzt ajánlotta fel Dominik kezelési költségeinek finanszírozására. Köszönjük szépen a tiszteletes úrnak a lehetőséget, a belvárosi közösségnek pedig a segítséget” — fejtette ki Lőrincz.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:45
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...