Folytatódik a gyűjtési akció
Utoljára módositva: 2016-12-03 01:31:05

Eddig mindössze három cég vállalta, hogy adója egy részével támogatja a nagykárolyi kisfiú, Dominik kezelésének költségeit.

A kalazancis diákok adományokkal érkeztek az egyesület székhelyére

Keserűen fakadt ki néhány héttel ezelőtt az egyesület Facebook-oldalán Lőrincz Zoltán, az Împreună-Egymásért Egyesület (ASIEE) vezetője. A kesergés oka az volt, hogy hiába a lakosság, Szatmár megye és több külföldi magánszemély segítsége, ha cégek, vállalkozások, szervezetek nem állnak Dominik ügye mellé, lehetetlen lesz összegyűjteni azt a 6 322 000 forintot, amibe a kisfiú debreceni gyógykezelése került. A kiírást követően viszont jelentkezett három cég képviselője, akik a szükséges okmányok kitöltését követően hozzájárultak a kezelési költségek kifizetéséhez. Összesen 6500 lejnyi pénz folyt be Dominik számlájára, s ígéretet kaptak más cégektől is, hogy anyagilag támogatják a kezelés kifizetését. „Mivel még lesznek rendezvények, folynak a licitek, látok esélyt az összeg egészének előteremtésére” — mondta Lőrincz.

„ A jó példa ragadós, jót tenni jó, s ki merem jelenteni, az ASIEE picit összekovácsolt embereket, s ezáltal egy közösség alakult ki. Fontos ez manapság, amikor inkább a széthúzás a gyakoribb. Szerencsére többször is tapasztaltam, hogy a segítőkészség felülírja a negatív tapasztalatokat. Így volt ez a napokban is, amikor a Kalazanci Szent József Gimnázium X. A osztályosai Csiszár Kinga osztályfőnökkel ellátogattak hozzánk. Sok adományt hoztak, de nemcsak azért, hanem a jó példáért, a kellemes pillanatokért is hálásak vagyunk nekik. Ugyancsak hálásak vagyunk a Nagykároly-belvárosi Református Egyházközségnek, amely a december 4-i délelőtti istentiszteleti alkalom során befolyó perselypénzt ajánlotta fel Dominik kezelési költségeinek finanszírozására. Köszönjük szépen a tiszteletes úrnak a lehetőséget, a belvárosi közösségnek pedig a segítséget” — fejtette ki Lőrincz.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. szeptember 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...