Folytatódik a rendezvénysorozat Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2017-12-12 13:34:38

A Karácsony Varázsa rendezvénysorozat programjai ma 11 órától a Nagykárolyi Művelődési Központban folytatódnak. A Nagykárolyi Városi Könyvtár munkatársai szervezéséban A télapó manói címmel kreatív kézműves műhelyt szerveznek a kisebbeknek, ahol karácsonyi díszek készítését sajátíthatják el az érdeklődők.

A nap további részében, 18 órától kezdődően a Nagykárolyi Városi Színház egy nagyszerűnek ígérkező operettgála helyszínéül szolgál. Népszerű slágerek és operettek hangzanak el magyar nyelven a Budapesti Nemzeti Operaház művészeinek előadásában, Keszler Éva, Zalay Lídia és Egri József szólisták tolmácsolásában. 20 lejért váltható belépőjegy az eseményre.

December 13-án, szerdán 18 órától népzenei koncert lesz hallható a Nagykárolyi Városi Színházban, Sava Negrean-Brudaşcu és a Ceatăra együttes lép fel. Belépőjegy a földszinti páholyokba 20 lejért, míg a földszinti helyekre 15 lejért, az emeleti részre pedig 10 lejért váltható.

Karácsonyi vásár

A december 17. és 22. közötti időszakban, 17–20 óra között ismét szabadtéri karácsonyi vásár lesz a nagykárolyi kastélykertben található Lovarda előtti területen. Ez idő alatt az érdeklődők megtalálhatják majd az év ezen időszakára jellemző karácsonyi termékeket a szabadtéren felállított faházikókban. Mindazok a kereskedők, akik hagyományos és kézműves termékeket szeretnének árusítani a fent említett időszakban, jelentkezzenek a Gróf Károlyi Kulturális Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ irodájában, a Károlyi-kastély 26-os termében vagy a 0261–861481-es telefonszámon.

A Lovarda épületében a következő kulturális programok zajlanak majd december 17-én és 18-án: vasárnap 17–19 óra között kézműves foglalkozások és gyermekjátékok várják a kicsiket a nagykárolyi óvodák óvónőinek irányításával. A gyermekeknek lehetőségük lesz találkozni a Mikulással. 17–18 óra között a nagykárolyi 1-es Számú Általános Iskola kórusa, majd 18–19 óra között a Kalazanci Szent József Római Katolikus Líceum énekkara lesz hallható. 19 órától épületvetítés lesz a Károlyi-kastély épületére.

December 18-án, hétfőn 17–19 óra között folytatódnak az óvónők által irányított kézműves foglalkozások, majd szintén kilátogat a Lovardába a Mikulás. 17–18 óra között a nagykárolyi 3-as Számú Általános Iskola kórusa, majd 18–19 óra között a Vasile Lucaciu Általános Iskola énekkara lép közönség elé.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:45
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...