Fontos a másokhoz való odafordulás
Utoljára módositva: 2018-04-17 12:53:48

A Besaléel Egyesület, a Szatmárnémeti Hit Gyülekezete karitatív szervezete örömmel fogad el adományokat, felajánlásokat, amelyek továbbításával segíteni tud a rászorulókon.

Erre kitűnő alkalom a 2017-es évre szóló személyi jövedelemadó 2%-ának a felajánlása a nonprofit szervezet javára. Ami a karitatív tevékenységeiket illeti: rendszeresen hideg és több fogásos főtt ételt biztosítanak a szatmárnémeti Gladiolei utcában található hajléktalanszálló szolgáltatását igénybe vevő rászorulóknak; a valós szükségben lévőket kérésükre ruhával, lábbelivel, élelmiszercsomaggal segítik; s a többgyermekes családok terhét is igyekeznek enyhíteni. Ami a gyermekekkel és fiatalokkal való foglalkozást illeti: a sportrendezvényeken való részvételt bátorítják, és ún. tábortámogatásban is részesítenek olyan fiatalokat/fiatal házasokat, akiknek fontos a keresztény értékrend, a keresztény szellemiségű táborokban való hasznos időtöltés. Ami az idősek vagy egyedülállók ügyét illeti, pártfogásuk mindig előtérben van; ugyanakkor a különböző hosszan tartó megbetegedésekkel küszködőkről való gondoskodás is fontos a gyülekezet számára. Azok az aktív adófizetők és adófizető nyugdíjasok, akik úgy döntenek, hogy jótékony célra ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 2%-át, május 25-ig megtehetik. A 230-as számú formanyomtatvány érvényes, ha kizárólag fizetésből vagy nyugdíjból származó jövedelme van az ügyfélnek, illetve a 200-as jelzésű formanyomtatvány szükséges, ha a fizetésen kívül más adóköteles bevétele is volt. A civil szervezet adatai: Asociaţia Besaleel; cod de identificare fiscală al entităţii non profit: 6902835; cont bancar (IBAN): RO 38 RZBR 0000 0600 0645 1276. A kitöltött formanyomtatványt a Szatmár Megyei Adóhatóság székhelyén, postán vagy elektronikus formában is le lehet adni. Aki igényli, annak szívesen segítenek kitölteni az űrlapot a szatmárnémeti gyülekezeti házban (Nicolae Bălcescu utca 19. szám), s eljuttatják azt a megyei adóhivatalba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...