Fontos a másokhoz való odafordulás
Utoljára módositva: 2018-04-17 12:53:48

A Besaléel Egyesület, a Szatmárnémeti Hit Gyülekezete karitatív szervezete örömmel fogad el adományokat, felajánlásokat, amelyek továbbításával segíteni tud a rászorulókon.

Erre kitűnő alkalom a 2017-es évre szóló személyi jövedelemadó 2%-ának a felajánlása a nonprofit szervezet javára. Ami a karitatív tevékenységeiket illeti: rendszeresen hideg és több fogásos főtt ételt biztosítanak a szatmárnémeti Gladiolei utcában található hajléktalanszálló szolgáltatását igénybe vevő rászorulóknak; a valós szükségben lévőket kérésükre ruhával, lábbelivel, élelmiszercsomaggal segítik; s a többgyermekes családok terhét is igyekeznek enyhíteni. Ami a gyermekekkel és fiatalokkal való foglalkozást illeti: a sportrendezvényeken való részvételt bátorítják, és ún. tábortámogatásban is részesítenek olyan fiatalokat/fiatal házasokat, akiknek fontos a keresztény értékrend, a keresztény szellemiségű táborokban való hasznos időtöltés. Ami az idősek vagy egyedülállók ügyét illeti, pártfogásuk mindig előtérben van; ugyanakkor a különböző hosszan tartó megbetegedésekkel küszködőkről való gondoskodás is fontos a gyülekezet számára. Azok az aktív adófizetők és adófizető nyugdíjasok, akik úgy döntenek, hogy jótékony célra ajánlják fel személyi jövedelemadójuk 2%-át, május 25-ig megtehetik. A 230-as számú formanyomtatvány érvényes, ha kizárólag fizetésből vagy nyugdíjból származó jövedelme van az ügyfélnek, illetve a 200-as jelzésű formanyomtatvány szükséges, ha a fizetésen kívül más adóköteles bevétele is volt. A civil szervezet adatai: Asociaţia Besaleel; cod de identificare fiscală al entităţii non profit: 6902835; cont bancar (IBAN): RO 38 RZBR 0000 0600 0645 1276. A kitöltött formanyomtatványt a Szatmár Megyei Adóhatóság székhelyén, postán vagy elektronikus formában is le lehet adni. Aki igényli, annak szívesen segítenek kitölteni az űrlapot a szatmárnémeti gyülekezeti házban (Nicolae Bălcescu utca 19. szám), s eljuttatják azt a megyei adóhivatalba.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Ma, 19:05
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:20
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 22.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...