Forgalomkorlátozás a halmi vámnál
Utoljára módositva: 2018-07-16 14:30:57

A nemzetközi vasútvonal felújítási munkálatai miatt mától július 21-ig, naponta 8 és 16 óra között részleges forgalomkorlátozás lesz érvényben a halmi határátkelőnél az ellenőrzőpont és az országhatár közötti útszakaszon — ahol váltakozva lesz lezárva az autós forgalom elől hol a ki-, hol a bevezető útsáv.

 

Kivételt képez július 20-a, péntek, amikor 23–24 óra között teljes útzár lesz érvényben, valamint július 21-e, szombat, amikor 0–2 óra között teljes, 2 és 11 óra között pedig egysávos útzár lesz érvényben. Mind a határrendészet, mind a vasútépítő társaság az utazók megértését és türelmét kéri, ugyanakkor figyelmeztetve arra is — bár igyekezni fognak, hogy a közlekedésrendészek irányította forgalom minél zökkenőmentesebben folyjon —, hogy jelentősen megnövekedő átkelési idővel számoljanak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...