Főszerepben a zene
Utoljára módositva: 2019-08-03 09:27:29

Ismét a hazai énekesek, sőt, énekespalánták álltak előbb színpadra a nagykárolyiak fesztiváljának csütörtök esti alkalmán.

A Nagykárolyi Kulturális Központ könnyűzene szakosztályának növendékei, Szűcs József tanítványai, azaz a Kastélylakók között 9–10 éves is akadt, aki ekkor állt először nagyobb közönség előtt a színpadon. Remekül helytálltak mindannyian. Sara Mariţa, Csenteri Maya, Gál Stefania, Németi Tamara és Mălina Latiş előadásában közismert slágerek hangzottak el.

A színpadi programok a Compact együttes koncertjével értek véget. A zenekar másfél órás műsorral örvendeztette meg a nagykárolyi közönséget. Az energikus, nosztalgikus hangulatú koncerten elhangzottak a Compact olyan ismert slágerei, mint a „Cântec pentru prieteni”, „Fata din vis”, „Urare”, „O noapte şi-o zi”, „Mi-e tare dor de tine” vagy az „Un alt început”. A koncerten mintegy 2500-an vettek részt. A fellépést követően a zenekar tagjai hosszasan fotózkodtak a rajongókkal.

Az eseményt közösen szervezte a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Kulturális Központ, valamint a Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központ Nagykároly Polgármesteri Hivatala és Helyi Tanácsa támogatásával.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...