Főszerepben a zene
Utoljára módositva: 2019-08-02 18:39:28

Ismét a hazai énekesek, sőt, énekespalánták álltak előbb színpadra a nagykárolyiak fesztiváljának csütörtök esti alkalmán.

A Nagykárolyi Kulturális Központ könnyzene szakosztályának növendékei, Szűcs József tanítványai, azaz a Kastélylakók között 9–10 éves is akadt, aki ekkor állt először nagyobb közönség előtt a színpadon. Remekül helytálltak mindannyian! Sara Marița, Csenteri Maya, Gál Stefania, Németi Tamara és Mălina Latiș előadásában közismert slágerek hangzottak el.

A színpadi programok a Compact együttes koncertjével értek véget. A zenekar másfél órás műsorral örvendeztette meg a nagykárolyi közönséget. Az energikus, nosztalgikus hangulatú koncerten elhangzottak a Compact olyan ismert slágerei, mint a „Cântec pentru prieteni”, „Fata din vis”, „Urare”, „O noapte și-o zi” „Mi-e tare dor de tine” vagy az „Un alt început”. A koncerten mintegy 2500-an vettek részt. A fellépést követően a zenekar tagjai hosszasan fotózkodtak a rajongókkal.

Az eseményt közösen szervezte a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Kulturális Központ, valamint a Gróf Károlyi Idegenforgalmat-népszerűsítő Központ, Nagykároly Polgármesteri Hivatala és Helyi Tanácsának támogatásával.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...