Főszerepben a zene
Utoljára módositva: 2019-08-02 18:39:28

Ismét a hazai énekesek, sőt, énekespalánták álltak előbb színpadra a nagykárolyiak fesztiváljának csütörtök esti alkalmán.

A Nagykárolyi Kulturális Központ könnyzene szakosztályának növendékei, Szűcs József tanítványai, azaz a Kastélylakók között 9–10 éves is akadt, aki ekkor állt először nagyobb közönség előtt a színpadon. Remekül helytálltak mindannyian! Sara Marița, Csenteri Maya, Gál Stefania, Németi Tamara és Mălina Latiș előadásában közismert slágerek hangzottak el.

A színpadi programok a Compact együttes koncertjével értek véget. A zenekar másfél órás műsorral örvendeztette meg a nagykárolyi közönséget. Az energikus, nosztalgikus hangulatú koncerten elhangzottak a Compact olyan ismert slágerei, mint a „Cântec pentru prieteni”, „Fata din vis”, „Urare”, „O noapte și-o zi” „Mi-e tare dor de tine” vagy az „Un alt început”. A koncerten mintegy 2500-an vettek részt. A fellépést követően a zenekar tagjai hosszasan fotózkodtak a rajongókkal.

Az eseményt közösen szervezte a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság, a Nagykárolyi Kulturális Központ, valamint a Gróf Károlyi Idegenforgalmat-népszerűsítő Központ, Nagykároly Polgármesteri Hivatala és Helyi Tanácsának támogatásával.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...