Fotókon az érzései
Utoljára módositva: 2017-12-04 08:57:22

Lelki világába engedett bepillantást tegnap délután megnyílt, Insight című kiállítása képein keresztül Farkas Alexandra. A nagykárolyi fotós a Vasile Vénig László Fotóklub egyik tagjaként mutatkozott be a nagyközönség előtt vasárnapi első önálló kiállításával. Fekete-fehér képeket hozott, amelyek mindegyike önportré, amiket ő készített saját magáról.

Népes közönség vett részt a megnyitón, sokakat érdekelt a fiatal művész tárlata. A kiállítás nyitórendezvényén a Vitéz Júlia, Putovits Ábel duó szolgált zenei aláfestéssel, míg Hágó Attila Nándor, a fotóklub vezetője átfogó, lényegi beszédében Alexandra fotózási technikáját, illetve a kiállított képek hangulatát méltatta.

Mindig ragaszkodik a konkrét tematikához egy-egy fotó esetében, illetve az is nagyon fontos számára, hogy a képek fekete-fehérek legyenek — mindezt már a kiállító művész mondta a tárlatra összeválogatott képekről. Sorozatok, egy-egy jól megkomponált pillanat tükröződik vissza a képeken, amelyek hatását tovább fokozza a fény-árnyék játéka és a fekete-fehér fotó.

Bikfalvi Zsolt, a fotóklub alelnöke is üdvözölte a jelenlévőket. Mint kifejtette, amellett, hogy ez a jelentős esemény megvalósult, szeretné megragadni az alkalmat, hogy bemutassa a fotóklub legutóbbi fotós szalonjának a képanyagát tartalmazó kötetet. Az igényes és tartalmas kiadvány a megyei tanács támogatásával valósult meg, s minden érdeklődő kapott belőle egy-egy példányt.

Farkas Alexandra egyéni kiállítását két héten keresztül tekinthetik meg az érdeklődők, a Károlyi-kastély látogatási rendjének megfelelő időszakokban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...