Fotókon az érzései
Utoljára módositva: 2017-12-04 08:57:22

Lelki világába engedett bepillantást tegnap délután megnyílt, Insight című kiállítása képein keresztül Farkas Alexandra. A nagykárolyi fotós a Vasile Vénig László Fotóklub egyik tagjaként mutatkozott be a nagyközönség előtt vasárnapi első önálló kiállításával. Fekete-fehér képeket hozott, amelyek mindegyike önportré, amiket ő készített saját magáról.

Népes közönség vett részt a megnyitón, sokakat érdekelt a fiatal művész tárlata. A kiállítás nyitórendezvényén a Vitéz Júlia, Putovits Ábel duó szolgált zenei aláfestéssel, míg Hágó Attila Nándor, a fotóklub vezetője átfogó, lényegi beszédében Alexandra fotózási technikáját, illetve a kiállított képek hangulatát méltatta.

Mindig ragaszkodik a konkrét tematikához egy-egy fotó esetében, illetve az is nagyon fontos számára, hogy a képek fekete-fehérek legyenek — mindezt már a kiállító művész mondta a tárlatra összeválogatott képekről. Sorozatok, egy-egy jól megkomponált pillanat tükröződik vissza a képeken, amelyek hatását tovább fokozza a fény-árnyék játéka és a fekete-fehér fotó.

Bikfalvi Zsolt, a fotóklub alelnöke is üdvözölte a jelenlévőket. Mint kifejtette, amellett, hogy ez a jelentős esemény megvalósult, szeretné megragadni az alkalmat, hogy bemutassa a fotóklub legutóbbi fotós szalonjának a képanyagát tartalmazó kötetet. Az igényes és tartalmas kiadvány a megyei tanács támogatásával valósult meg, s minden érdeklődő kapott belőle egy-egy példányt.

Farkas Alexandra egyéni kiállítását két héten keresztül tekinthetik meg az érdeklődők, a Károlyi-kastély látogatási rendjének megfelelő időszakokban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 16.
Valaki a környezetében folyamatosan igyekszik kitérni a véleménynyilvánítás elől és ezzel az Ön dolgát nehezíti meg. Követeljen tőle állásfoglalást!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...