Fotókon az érzései
Utoljára módositva: 2017-12-04 08:57:22

Lelki világába engedett bepillantást tegnap délután megnyílt, Insight című kiállítása képein keresztül Farkas Alexandra. A nagykárolyi fotós a Vasile Vénig László Fotóklub egyik tagjaként mutatkozott be a nagyközönség előtt vasárnapi első önálló kiállításával. Fekete-fehér képeket hozott, amelyek mindegyike önportré, amiket ő készített saját magáról.

Népes közönség vett részt a megnyitón, sokakat érdekelt a fiatal művész tárlata. A kiállítás nyitórendezvényén a Vitéz Júlia, Putovits Ábel duó szolgált zenei aláfestéssel, míg Hágó Attila Nándor, a fotóklub vezetője átfogó, lényegi beszédében Alexandra fotózási technikáját, illetve a kiállított képek hangulatát méltatta.

Mindig ragaszkodik a konkrét tematikához egy-egy fotó esetében, illetve az is nagyon fontos számára, hogy a képek fekete-fehérek legyenek — mindezt már a kiállító művész mondta a tárlatra összeválogatott képekről. Sorozatok, egy-egy jól megkomponált pillanat tükröződik vissza a képeken, amelyek hatását tovább fokozza a fény-árnyék játéka és a fekete-fehér fotó.

Bikfalvi Zsolt, a fotóklub alelnöke is üdvözölte a jelenlévőket. Mint kifejtette, amellett, hogy ez a jelentős esemény megvalósult, szeretné megragadni az alkalmat, hogy bemutassa a fotóklub legutóbbi fotós szalonjának a képanyagát tartalmazó kötetet. Az igényes és tartalmas kiadvány a megyei tanács támogatásával valósult meg, s minden érdeklődő kapott belőle egy-egy példányt.

Farkas Alexandra egyéni kiállítását két héten keresztül tekinthetik meg az érdeklődők, a Károlyi-kastély látogatási rendjének megfelelő időszakokban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:30
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:30
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 21.
Egy új ismeretség, bár még csak felszínes, mélyen felkavarja, kitölti minden gondolatát, és nem érti, hogyan érhette be eddig kevesebbel.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...