Franciaországba megy L’loyd
Utoljára módositva: 2019-07-08 12:47:15

L’loyd francia harmadosztályos csapathoz került, de a nyugat-európai országba folytathatja Amukamara is. Baltic és Tavic is távozik a VSK-tól, és talán Lopez helyére is van új edző.

A várakozásoknak megfelelően nem folytatja pályafutását a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatában az amerikai Dlesha L’loyd. A 32 éves amerikai lány Franciaországba szerződött, ahol egykori edzője, Quentin Buffard irányításával a harmadosztályos Pays Voironnais Backet Club csapatában fog játszani.

L’loyd tavaly nyáron érkezett a piros-fehérekhez a Temesvári SCM együttestől, viszont teljesítménye messze alulmaradt a várakozásoktól. 20,4 pontja, 6,3 lepattanója és 20,4 pontos hatékonysági mutatója volt átlagban a Temesvárral lejátszott 25 mérkőzésen, így érthető, hogy a szatmáriak nagy bizalommal fogadták az amerikait. Itt viszont teljesítménye hanyatló volt, sérülésekre hivatkozva pedig a szezon végén már nem is játszott. 12,5 pont, 4,5 lepattanó és 13,2 pontos hatékonyság volt átlagos mutatója az elmúlt idényben, viszont az önéletrajzába bekerül, hogy a VSK-val bajnoki és Román Kupa ezüstérmet szerzett.

Egyelőre L’loyd a második biztos távozó a szatmári csapat keretéből. Az korábban kiderült, hogy Andra Mandache két szezon után sepsiszentgyörgyi zöld-fehérre váltja a szatmári piros-fehér mezt. Ugyan hivatalosan még nem jelentették be, de az edző, Maikel Lopez is biztosan Kínába folytatja pályafutását. Úgy tudjuk, már megvan a helyettesítője a VSK kispadján, viszont a klub vezetői mindaddig nem akarnak nevet mondani, amíg a szakvezető nem írta alá a szerződést.

Értesüléseink szerint Promise Amukamara is franciaországi csapatnál folytatja tavasztól, Kristina Baltic finnországi ajánlatot kapott, de nem marad Szatmáron Matea Tavic sem.

Egyelőre egyedül Alina Podar az egyetlen bejelentett újonc, de a VSK-nál marad az elmúlt idény legjobbja, Brittany Denson, továbbá meghosszabbította szerződését Oláh Andrea és Andreea Huțanu is.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...