Franciaországba megy L’loyd
Utoljára módositva: 2019-07-08 12:47:15

L’loyd francia harmadosztályos csapathoz került, de a nyugat-európai országba folytathatja Amukamara is. Baltic és Tavic is távozik a VSK-tól, és talán Lopez helyére is van új edző.

A várakozásoknak megfelelően nem folytatja pályafutását a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatában az amerikai Dlesha L’loyd. A 32 éves amerikai lány Franciaországba szerződött, ahol egykori edzője, Quentin Buffard irányításával a harmadosztályos Pays Voironnais Backet Club csapatában fog játszani.

L’loyd tavaly nyáron érkezett a piros-fehérekhez a Temesvári SCM együttestől, viszont teljesítménye messze alulmaradt a várakozásoktól. 20,4 pontja, 6,3 lepattanója és 20,4 pontos hatékonysági mutatója volt átlagban a Temesvárral lejátszott 25 mérkőzésen, így érthető, hogy a szatmáriak nagy bizalommal fogadták az amerikait. Itt viszont teljesítménye hanyatló volt, sérülésekre hivatkozva pedig a szezon végén már nem is játszott. 12,5 pont, 4,5 lepattanó és 13,2 pontos hatékonyság volt átlagos mutatója az elmúlt idényben, viszont az önéletrajzába bekerül, hogy a VSK-val bajnoki és Román Kupa ezüstérmet szerzett.

Egyelőre L’loyd a második biztos távozó a szatmári csapat keretéből. Az korábban kiderült, hogy Andra Mandache két szezon után sepsiszentgyörgyi zöld-fehérre váltja a szatmári piros-fehér mezt. Ugyan hivatalosan még nem jelentették be, de az edző, Maikel Lopez is biztosan Kínába folytatja pályafutását. Úgy tudjuk, már megvan a helyettesítője a VSK kispadján, viszont a klub vezetői mindaddig nem akarnak nevet mondani, amíg a szakvezető nem írta alá a szerződést.

Értesüléseink szerint Promise Amukamara is franciaországi csapatnál folytatja tavasztól, Kristina Baltic finnországi ajánlatot kapott, de nem marad Szatmáron Matea Tavic sem.

Egyelőre egyedül Alina Podar az egyetlen bejelentett újonc, de a VSK-nál marad az elmúlt idény legjobbja, Brittany Denson, továbbá meghosszabbította szerződését Oláh Andrea és Andreea Huțanu is.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:35
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...