Frontális ütközés Batizon
Utoljára módositva: 2019-09-15 17:51:41

A két autóban utazók közül mind a négyen súlyos sérüléseket szenvedtek, egyikőjüket veszítővágók segítségével szabadították ki a roncsból.

Nagyon súlyos közlekedési baleset történt szeptember 14–én, szombaton kora délben a 19–es országúton, Batiz belterületén, ahol egy Opel és Dacia Logan csapódott frontálisan egymásba. A baleset helyszínére a katasztrófavédelem feszítővágó egysége és az intenzív terápiás SMURD-rohammentő, illetve a megyei mentőszolgálat három egysége is kiérkezett — a két gépkocsiban összesen négyen utaztak, hárman súlyos mellkasi, egyikőjük pedig koponyasérüléseket szenvedett.

A rendőrség elsődleges megállapítása szerint a Dacia Logant vezető, 52 éves, Terepi illetőségű férfi eddig ismeretlen ok miatt elveszítette uralmát a jármű fölött (vagy a látszólag enyhe ívű, és épp ezért csalóka kanyar „dobta meg” vagy hirtelen a menetirány szerinti bal oldalon lévő vendéglő udvarába akart lekanyarodni) átsodródott a szembe sávba és frontálisan nekicsapódott az ott szabályosan haladó Opelnek, amelyet egy 41 éves, kányaházi férfi vezetett. A baleset pontos körülményeinek tisztázása jelenleg is folyamatban van.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 4.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...