Frontális ütközés, négy súlyos sérülttel
Utoljára módositva: 2019-07-09 13:55:34

Valamivel 12 óra után történt nagyon súlyos közlekedési baleset a 19F országút Szamosberence és Szatmárudvari közötti szakaszán, ahol egy Máramaros megyei Jaguar és egy Szatmár megyei Opel Vectra csapódott frontálisan egymásba. Az ütközésben négyen sérültek meg, közülük ketten a gépkocsik roncsaiban rekedtek — őket a katasztrófavédelmisek feszítővágók segítségével szabadították ki, és csodával határos módon sikerült megmenteni  a művelet megkezdésekor már mély öntudatlan állapotban lévő személy életét.  A helyszínen két rohammentő és a megyei mentőszolgálat két egysége stabilizálja a sérültek állapotát és szállítják a kórházba őket — az egyik áldozat nagyon súlyos és többszörös töréseket szenvedett az egész testén, egy négy hónapos terhes fiatal nő alsó és felső végtagi sérüléseket, míg egy másik utas ugyancsak alsó és felső végtagi töréseket és sérüléseket szenvedett.

A rendőrség elsődleges megállapítása szerint a frontális ütközés  szabálytalan vagy figyelmetlenül végrehajtott előzési manőver miatt történt. A baleset helyszínén teljes útzár van érvényben.

Cikkünk frissül

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...