Full Fight K1–gála szabadtéren
Utoljára módositva: 2014-07-03 18:07:56

Kilenc mérkőzést láthat a nagyérdemű jövő pénteken az ötödik szatmárnémeti Full Fight K1–gálán, amelyet idén szabadtéren rendeznek.

Szűcs Barni (balra) bukaresti ellenféllel lép majd szorítóba

Több mint nyolc év után ismét rendeznek szabadtéri küzdőversenyt Szatmárnémetiben: jövő pénteken az újközpontban K1–gálát rendez a Szűcs Barnabás által vezetett Szatmárnémeti Kyo Gym és a Corso Slots&Rulette. Az immár hagyományosnak számító Full Fight K1–gálát egyébként idén a helyi polgármesteri hivatal támogatásával rendezik. A korábbi négy kiírás teremben zajlott – a legutóbbi két évvel ezelőtt – és rendkívül látványos, izgalmas összecsapásokat hozott. Nem lesz ez másként idén sem – ígérte Szűcs Barni, aki könyökütés nélküli tájboksz–meccset (74 kg) vív majd a szuperkombat stílusból ismert bukaresti „bunyóssal”, Alexandru Popescuval. Barni klubtársa, Anghel Cardoş (75 kg) K1–meccsen lép majd szorítóba a nagyszebeni Bogdan Stanciu ellen, de ismét munkába láthatjuk a „szatmári keménycsajt”, Alice Ardeleant, aki egy ploieşti-i ellenféllel küzd K1–összecsapáson. Szűcs Barni elmondta, 8–9 mérkőzést láthat majd a nagyérdemű, köztük egy MMA–küzdelmet is, amelyen a szatmári Bara József egy nagyszebenivel fog „ütközni”.

A július 11-i Full Fight K1–gála természetesen ingyenesen lesz megtekinthető, 19 órakor fog kezdődni, és az összecsapások után a szatmárnémeti Black River Blues Band fog koncertezni.

Archív felvétel

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...