Full Fight K1–gála szabadtéren
Utoljára módositva: 2014-07-03 18:07:56

Kilenc mérkőzést láthat a nagyérdemű jövő pénteken az ötödik szatmárnémeti Full Fight K1–gálán, amelyet idén szabadtéren rendeznek.

Szűcs Barni (balra) bukaresti ellenféllel lép majd szorítóba

Több mint nyolc év után ismét rendeznek szabadtéri küzdőversenyt Szatmárnémetiben: jövő pénteken az újközpontban K1–gálát rendez a Szűcs Barnabás által vezetett Szatmárnémeti Kyo Gym és a Corso Slots&Rulette. Az immár hagyományosnak számító Full Fight K1–gálát egyébként idén a helyi polgármesteri hivatal támogatásával rendezik. A korábbi négy kiírás teremben zajlott – a legutóbbi két évvel ezelőtt – és rendkívül látványos, izgalmas összecsapásokat hozott. Nem lesz ez másként idén sem – ígérte Szűcs Barni, aki könyökütés nélküli tájboksz–meccset (74 kg) vív majd a szuperkombat stílusból ismert bukaresti „bunyóssal”, Alexandru Popescuval. Barni klubtársa, Anghel Cardoş (75 kg) K1–meccsen lép majd szorítóba a nagyszebeni Bogdan Stanciu ellen, de ismét munkába láthatjuk a „szatmári keménycsajt”, Alice Ardeleant, aki egy ploieşti-i ellenféllel küzd K1–összecsapáson. Szűcs Barni elmondta, 8–9 mérkőzést láthat majd a nagyérdemű, köztük egy MMA–küzdelmet is, amelyen a szatmári Bara József egy nagyszebenivel fog „ütközni”.

A július 11-i Full Fight K1–gála természetesen ingyenesen lesz megtekinthető, 19 órakor fog kezdődni, és az összecsapások után a szatmárnémeti Black River Blues Band fog koncertezni.

Archív felvétel

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 20.
Ha jogi ügyekben kell döntenie, most is bátran hagyatkozhat csalhatatlan belső megérzésére. A megfelelő pillanatban tudni fogja, mi a helyes.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...