Futsal szakmai fórum lesz Csengerben
Utoljára módositva: 2014-02-24 17:22:22

A Debreceni VSC öregfiúcsapata és a Dunakeszi Kinizsi NBI-es futsalcsapata mérkőzik meg március 1-jén a Csenger Városi Sportcsarnokban.

Csenger Városi Sportcsarnok

Szilágyi Sándor csarnokigazgató lapunknak elmondta, hogy a barátságos meccs egy nagyszabású rendezvény keretében rendezik, amelynek a futsal népszerűsítése, illetve egy szakmai találkozó a célja. A dunakeszi együttes szakvezetője, Fehér Zsolt, egyben a magyar futsal–válogatott másodedzője is, aki egy szakmai fórumra várja a vendégeket. Andréka Domonkos, a Dunakeszi Kinizsi ügyvezető igazgatója az NBI egyesület felépítéséről, Matyóka Zoltan utánpótlásedző pedig a futsal utánpótlásról tájékoztatja a megjelenteket. A fórum romániai idő szerint szombaton 12 órakor kezdődik, a belépés pedig díjtalan. 15.30 órakor a helyi csapat mérkőzik a DVSC öregfiúk együttesével, 17 órától pedig Csenger – Dunakeszi Kinizsi futsalmeccset rendeznek. A belépő 500 forint.

20 órakor kezdődik a FUT–BÁL a Makovecz Imre Általános Iskola aulájában, amelynek sztárvendége lesz Vincze Gábor és Dér Heni. A Csenger FC sztárvendége a magyarországi városból származó NBI-es labdarúgó, Póti Krisztián (Kecskeméti TE).

A szervezők kérik, hogy csengercsarnok@gmail.com e–mail címen vagy a +36-30-680-1172-es telefonszámon jelezzék a szakmai fórumon való részvételi szándékot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:20
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Rossz anyák karácsonya
Ma, 19:40
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Gyilkosság az Orient expresszen
Ma, 21:50
Az Európát átszelő vonatút rejtélyes gyilkosság színterévé válik. Tizenhárom idegen reked összezárva a vonaton, s mindegyikük gyanúsított. Mindenkinek van múltja, mindenkinek vannak titkai, mindenki gyanús. Csak egyetlen férfi oldhatja meg a rejtélyt, versenyt futva az idővel, mielőtt a gyilkos újra lecsap. Agatha Christie világhírű regényének vadonatúj filmváltozatát az ötszörös Oscar-jelölt Kenneth Branagh rendezte, s ő alakítja a jól ismert detektívet, Hercule Poirot-t is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...