Futsal szakmai fórum lesz Csengerben
Utoljára módositva: 2014-02-24 17:22:22

A Debreceni VSC öregfiúcsapata és a Dunakeszi Kinizsi NBI-es futsalcsapata mérkőzik meg március 1-jén a Csenger Városi Sportcsarnokban.

Csenger Városi Sportcsarnok

Szilágyi Sándor csarnokigazgató lapunknak elmondta, hogy a barátságos meccs egy nagyszabású rendezvény keretében rendezik, amelynek a futsal népszerűsítése, illetve egy szakmai találkozó a célja. A dunakeszi együttes szakvezetője, Fehér Zsolt, egyben a magyar futsal–válogatott másodedzője is, aki egy szakmai fórumra várja a vendégeket. Andréka Domonkos, a Dunakeszi Kinizsi ügyvezető igazgatója az NBI egyesület felépítéséről, Matyóka Zoltan utánpótlásedző pedig a futsal utánpótlásról tájékoztatja a megjelenteket. A fórum romániai idő szerint szombaton 12 órakor kezdődik, a belépés pedig díjtalan. 15.30 órakor a helyi csapat mérkőzik a DVSC öregfiúk együttesével, 17 órától pedig Csenger – Dunakeszi Kinizsi futsalmeccset rendeznek. A belépő 500 forint.

20 órakor kezdődik a FUT–BÁL a Makovecz Imre Általános Iskola aulájában, amelynek sztárvendége lesz Vincze Gábor és Dér Heni. A Csenger FC sztárvendége a magyarországi városból származó NBI-es labdarúgó, Póti Krisztián (Kecskeméti TE).

A szervezők kérik, hogy csengercsarnok@gmail.com e–mail címen vagy a +36-30-680-1172-es telefonszámon jelezzék a szakmai fórumon való részvételi szándékot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 17.
Ha mostanában új vállalkozásba kezdett, itt az ideje, hogy levonja a tanulságot és kijavítsa a nyilvánvaló hibákat, hogy hamarosan elérhesse, amit tervezett.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 17.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...