Futsal szakmai fórum lesz Csengerben
Utoljára módositva: 2014-02-24 17:22:22

A Debreceni VSC öregfiúcsapata és a Dunakeszi Kinizsi NBI-es futsalcsapata mérkőzik meg március 1-jén a Csenger Városi Sportcsarnokban.

Csenger Városi Sportcsarnok

Szilágyi Sándor csarnokigazgató lapunknak elmondta, hogy a barátságos meccs egy nagyszabású rendezvény keretében rendezik, amelynek a futsal népszerűsítése, illetve egy szakmai találkozó a célja. A dunakeszi együttes szakvezetője, Fehér Zsolt, egyben a magyar futsal–válogatott másodedzője is, aki egy szakmai fórumra várja a vendégeket. Andréka Domonkos, a Dunakeszi Kinizsi ügyvezető igazgatója az NBI egyesület felépítéséről, Matyóka Zoltan utánpótlásedző pedig a futsal utánpótlásról tájékoztatja a megjelenteket. A fórum romániai idő szerint szombaton 12 órakor kezdődik, a belépés pedig díjtalan. 15.30 órakor a helyi csapat mérkőzik a DVSC öregfiúk együttesével, 17 órától pedig Csenger – Dunakeszi Kinizsi futsalmeccset rendeznek. A belépő 500 forint.

20 órakor kezdődik a FUT–BÁL a Makovecz Imre Általános Iskola aulájában, amelynek sztárvendége lesz Vincze Gábor és Dér Heni. A Csenger FC sztárvendége a magyarországi városból származó NBI-es labdarúgó, Póti Krisztián (Kecskeméti TE).

A szervezők kérik, hogy csengercsarnok@gmail.com e–mail címen vagy a +36-30-680-1172-es telefonszámon jelezzék a szakmai fórumon való részvételi szándékot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:40
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:40
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért várod már a tavaszt?
A szabadtéri programok miatt
A melegebb időjárás miatt
A tovább tartó nappalok miatt
Végre sportolhatok a szabadban
Az ébredező természet miatt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...