Gardoș-sal ünnepelték a Juniorul SK és az Olimpia MCMXXI együttműködését
Utoljára módositva: 2019-06-27 14:21:40

Magyarországi ajánlatai vannak a szatmári Florin Gardoșnak, de a tárgyalásokat megszakítva hazautazott, hogy részt vegyen azon az eseményen, amikor a megyei idény egyik legjobb csapata megállapodást köt az egyik legjobb megyei focisulival.

Amint az várható volt, a Szatmárnémeti Juniorul SK focisuli és a szurkolók által életre hívott Szatmárnémeti Olimpia MCMXXI együttműködési megállapodást írt alá. Ez szerda késő délután zajlott a Someșul Stadionban, a jeles eseményen pedig jelen volt a LPS és a Someșul egykori játékosa, a válogatott hátvéd Florin Gardoș.

Az együttműködés azért nem meglepő, ugyanis az felnőttcsapat, vagyis az Olimpia MCMXXI vezetőedzője, Nelu Donca a Juniorul SK egyik vezetője. Mint ismeretes, a felnőttek taroltak idén a megyei bajnokságban, hiszen a Liga 5-öt és a Román Kupát is százszázalékos mérleggel nyerték. Így ősztől a Liga 4-be fog szerepelni a tavaly nyáron alapított egyesület, és ehhez szükséges egy ificsapat nevezése is.

A Juniorul is a megye legjobbjai között van, hiszen korosztályos csapatai sorra nyerik a bajnokságokat.

Most, az együttműködés „szentesítése” után a Juniorul utánpótlásának biztosítva van, hogy a junior korosztályba lépve már biztos helyük legyen az Olimpiánál. Amennyiben a felnőttek magasabb osztályba, vagyis a Liga 3-ba lépnek, akkor a focisuli adja majd az Olimpiának a junior C, D, és E korosztályos csapatokat is.

Ugyanakkor, a megállapodás értelmében az Olimpia egyesület fizeti a focisuli felszerelését és utazási költségeit a junior A1 korosztályos mérkőzéseken. Donca hangsúlyozta azt is, hogy a focisuli edzésein ugyanazt a taktikai felállást fogják gyakorolni a srácok, amit a felnőttek fognak játszani.

Miután aláírták a megállapodást, közös fotók is készültek. Természetesen a legtöbb fényképen megjelent Gardoș is, akitől megtudtuk, hogy magyarországi ajánlatai vannak. Szakítani szeretne ugyanis a Poli Iași-al, és értesüléseink szerint a Kisvárda Master Good vagy a Puskás Akadémia FC-nél láthatjuk ősztől a szatmári válogatott hátvédet, akit 2014-ben 6 millió euróért vásárolt meg a FCSB-től a Premier League-ben szereplő Southampton.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adományozni ünnepekkor?
Igen, ilyenkor mindig nagyobb hangsúlyt fektetek az adományozásra.
Előfordul, hogy valamely felhívás kapcsán én is adományozok
Ugyanúgy adományzok egész évben
Nem adományozok se ünnepekkor, se máskor
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...