Gardoș-sal ünnepelték a Juniorul SK és az Olimpia MCMXXI együttműködését
Utoljára módositva: 2019-06-27 14:21:40

Magyarországi ajánlatai vannak a szatmári Florin Gardoșnak, de a tárgyalásokat megszakítva hazautazott, hogy részt vegyen azon az eseményen, amikor a megyei idény egyik legjobb csapata megállapodást köt az egyik legjobb megyei focisulival.

Amint az várható volt, a Szatmárnémeti Juniorul SK focisuli és a szurkolók által életre hívott Szatmárnémeti Olimpia MCMXXI együttműködési megállapodást írt alá. Ez szerda késő délután zajlott a Someșul Stadionban, a jeles eseményen pedig jelen volt a LPS és a Someșul egykori játékosa, a válogatott hátvéd Florin Gardoș.

Az együttműködés azért nem meglepő, ugyanis az felnőttcsapat, vagyis az Olimpia MCMXXI vezetőedzője, Nelu Donca a Juniorul SK egyik vezetője. Mint ismeretes, a felnőttek taroltak idén a megyei bajnokságban, hiszen a Liga 5-öt és a Román Kupát is százszázalékos mérleggel nyerték. Így ősztől a Liga 4-be fog szerepelni a tavaly nyáron alapított egyesület, és ehhez szükséges egy ificsapat nevezése is.

A Juniorul is a megye legjobbjai között van, hiszen korosztályos csapatai sorra nyerik a bajnokságokat.

Most, az együttműködés „szentesítése” után a Juniorul utánpótlásának biztosítva van, hogy a junior korosztályba lépve már biztos helyük legyen az Olimpiánál. Amennyiben a felnőttek magasabb osztályba, vagyis a Liga 3-ba lépnek, akkor a focisuli adja majd az Olimpiának a junior C, D, és E korosztályos csapatokat is.

Ugyanakkor, a megállapodás értelmében az Olimpia egyesület fizeti a focisuli felszerelését és utazási költségeit a junior A1 korosztályos mérkőzéseken. Donca hangsúlyozta azt is, hogy a focisuli edzésein ugyanazt a taktikai felállást fogják gyakorolni a srácok, amit a felnőttek fognak játszani.

Miután aláírták a megállapodást, közös fotók is készültek. Természetesen a legtöbb fényképen megjelent Gardoș is, akitől megtudtuk, hogy magyarországi ajánlatai vannak. Szakítani szeretne ugyanis a Poli Iași-al, és értesüléseink szerint a Kisvárda Master Good vagy a Puskás Akadémia FC-nél láthatjuk ősztől a szatmári válogatott hátvédet, akit 2014-ben 6 millió euróért vásárolt meg a FCSB-től a Premier League-ben szereplő Southampton.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...