GIFT: még lehet jelentkezni
Utoljára módositva: 2018-07-11 09:49:19

Immár negyedik alkalommal szervezik meg a Partiumi Görögkatolikus Ifjúsági Tábort, azaz a GIFT-et, amelyre idén is 8–15 éves fiatalokat várnak.

A tábor főszervezője a nagykárolyi székhelyű Szent Teodóra Közösségi Központ, így értelemszerűen Vadas Krisztián görögkatolikus parókusnál lehet érdeklődni a tábor részleteiről, a jelentkezés menetéről. A tábor célja, hogy a nyár folyamán összefogja a Partiumban élő görögkatolikus és más felekezetű gyermekeket, fiatalokat. Sajátossága, hogy tartalmas és élményekben gazdag kirándulásokkal és lelki programokkal van tarkítva, a személyes igényekre odafigyelve, ugyanakkor kihangsúlyozva a közösséghez való tartozás fontosságát. Ezért van az, hogy bár túlnyomóan Szatmár, de Bihar megye különböző településeiről is jelentkeztek, számos baráti kapcsolat alakult ki az évek során a fiatalok között, akik közül többen rendszeres résztvevői a GIFT-nek. Ahogy minden évben, a Bethlen Gábor Alap idén is hozzájárul a program megszervezéséhez. Az idei tábor időpontja július 16–20., helyszíne Szamosújvár. A jelentkezési határidő július 12. Jelentkezni online lehet az alábbi linken található űrlap kitöltésével. Ízelítőt, részleteket a facebook oldalon és a 0740–395594-es telefonszámon, Vadas Krisztiánnál kaphatnak. A szervezők szeretettel várják mindazon gyermekek, fiatalok jelentkezését, akik szeretnének egy örömteli hetet eltölteni egy kiváló csapatban.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. november 20.
Fontos dolog ugyan a pénz, de annyira nem, hogy megérné veszekedni miatta. Mondja el őszintén a véleményét, de engedjen is akaratából.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. november 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...