Gipszbe került Iuhas lába
Utoljára módositva: 2017-03-20 16:39:34

Véget ért a Szatmárnémeti FC Olimpia csapatkapitányának, Cosmin Iuhasnak az idénye, miután a pénteken sérült lábát gipszbe helyezték hat hétre, ezután pedig műtét vár a labdarúgóra.

Sajnos ideje korán véget ért a szezon a Szatmárnémeti FC Olimpia csapatkapitányának, a leghűségesebb szatmárnémeti játékosnak, Cosmin Iuhasnak. A 32 éves hátvéd pénteken, a CS Afumați elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett borzalmas sérülést: a 11. percben egy szerelés alkalmával beszorult a bal lába az esésben levő Răzvan Avram alá. Kifordult a térde, a meccsen jelen levő egészségügyi személyzet pedig azonnal a szatmári sürgősségre szállított a játékost. Innen Marosvásárhelyre vitték további tüzetes kivizsgálásra. A diagnózis pedig ijesztő, hiszen csontrepedés mellett több ínszalag is elszakadt. Egyelőre gipszbe helyezték a sérült lábát, amit hat hét után szednek le, és csak ezután fogják műteni az elszakadt ínszalagokat. Utána egy újabb, hosszú felépülési időszak vár a rutinos hátvédre, aki talán 2017-ben már nem is léphet pályára.

Karda Attila klubelnök Facebook-oldalán is üzent „Ciubu”-nak: „Sajnos a CS Afumați elleni mérkőzésen Iuhas bal térde feladta a szolgálatot, egy borzalmas sérülés miatt. Ez súlyosan érint mindannyiunkat, hiszen egy nagyon jelentős veszteség a szezon további részére. Ez egy szomorú pillanat számomra és a klubnak is, de azt szeretném üzenni Cosmin Iuhasnak, hogy mi mellette állunk, és gyors javulást, illetve mihamarábbi felépülést kívánok neki. Nem csak a Szatmárnémeti Olimpiának, de a román labdarúgásnak is szüksége van a pályán minél több hozzá hasonló focistára, ezért reméljük, hogy hamar felépül a kapitányunk!”

Iuhas a Szatmárnémeti Sportlíceumnál rúgta először a bőrt, majd Dacian Nastai edző a harmadosztályos Someșul csapatához vitte. A Szilágysomlyói Șimelul, a Kolozsvári Universitatea, a CS Otopeni és a Nagyváradi FC Bihor másodosztályos csapatainál játszott pályafutása során, 2012-ben pedig hazatért, és az Olimpiával együtt jutott fel a negyedosztályból egészen a másodosztályig.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Transformers: Az utolsó lovag
Ma, 21:45
AZ UTOLSÓ LOVAG szétzúzza a Transformers sorozat alapmítoszát, és átírja azt, hogy mit is jelent hősnek lenni. Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe. Világunk megmentése egy valószínűtlen szövetség kezében van, melynek tagjai Cade Yeager (Mark Wahlberg), Űrdongó, egy angol Lord (Sir Anthony Hopkins) és egy oxfordi professzor (Laura Haddock). Mindenki éle
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, egyetértek a tüntetőkkel
A kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. június 23.
Egyfajta hiányérzet gyötri folyamatosan. Különösen párkapcsolatát illetően tudja jól, hogy már nem sokáig fogja ebben a formában tovább folytatni.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. június 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 kg vaníliafagylalt (dobozos), 5 dkg fehér csokoládé. Az öntethez: 50 dkg érett eper, 1 db citrom, 1 ...