Gipszbe került Iuhas lába
Utoljára módositva: 2017-03-20 16:39:34

Véget ért a Szatmárnémeti FC Olimpia csapatkapitányának, Cosmin Iuhasnak az idénye, miután a pénteken sérült lábát gipszbe helyezték hat hétre, ezután pedig műtét vár a labdarúgóra.

Sajnos ideje korán véget ért a szezon a Szatmárnémeti FC Olimpia csapatkapitányának, a leghűségesebb szatmárnémeti játékosnak, Cosmin Iuhasnak. A 32 éves hátvéd pénteken, a CS Afumați elleni bajnoki mérkőzésen szenvedett borzalmas sérülést: a 11. percben egy szerelés alkalmával beszorult a bal lába az esésben levő Răzvan Avram alá. Kifordult a térde, a meccsen jelen levő egészségügyi személyzet pedig azonnal a szatmári sürgősségre szállított a játékost. Innen Marosvásárhelyre vitték további tüzetes kivizsgálásra. A diagnózis pedig ijesztő, hiszen csontrepedés mellett több ínszalag is elszakadt. Egyelőre gipszbe helyezték a sérült lábát, amit hat hét után szednek le, és csak ezután fogják műteni az elszakadt ínszalagokat. Utána egy újabb, hosszú felépülési időszak vár a rutinos hátvédre, aki talán 2017-ben már nem is léphet pályára.

Karda Attila klubelnök Facebook-oldalán is üzent „Ciubu”-nak: „Sajnos a CS Afumați elleni mérkőzésen Iuhas bal térde feladta a szolgálatot, egy borzalmas sérülés miatt. Ez súlyosan érint mindannyiunkat, hiszen egy nagyon jelentős veszteség a szezon további részére. Ez egy szomorú pillanat számomra és a klubnak is, de azt szeretném üzenni Cosmin Iuhasnak, hogy mi mellette állunk, és gyors javulást, illetve mihamarábbi felépülést kívánok neki. Nem csak a Szatmárnémeti Olimpiának, de a román labdarúgásnak is szüksége van a pályán minél több hozzá hasonló focistára, ezért reméljük, hogy hamar felépül a kapitányunk!”

Iuhas a Szatmárnémeti Sportlíceumnál rúgta először a bőrt, majd Dacian Nastai edző a harmadosztályos Someșul csapatához vitte. A Szilágysomlyói Șimelul, a Kolozsvári Universitatea, a CS Otopeni és a Nagyváradi FC Bihor másodosztályos csapatainál játszott pályafutása során, 2012-ben pedig hazatért, és az Olimpiával együtt jutott fel a negyedosztályból egészen a másodosztályig.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. április 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykacomb, 20 dkg zöldborsó, 15 dkg zöldbab, 1 db nagyobb sárgarépa, 15 dkg zsíros tejföl, 8 ...