Golyóálló felszerelést az Országos Rendőr-főkapitányság
Utoljára módositva: 2017-11-10 16:23:47

Közbeszerzési eljárást indított el az Országos Rendőr-főkapitányság, amely során mintegy 112 millió lejért vásárolna golyóálló és szúrásálló felszerelést.

Az elektronikus közbeszerzési rendszeren (SEAP) megjelent hirdetés szerint a rendőrség 48 hónapos szerződést kötne egy vállalkozással a felszerelés beszerzésére. Az új felszerelésekre 112.028.000 lejt szán a rendőrség. A hirdetés szerint a román rendőrség golyóálló és szúrásálló felszerelést vásárolna: golyóálló mellényeket, golyóálló pajzsokat és egyéb kiegészítőket. A közbeszerzés során a legalacsonyabb árat ajánló vállalkozás lesz a nyertes. Az ajánlatok beküldésének határideje december 14-e, a kiértékelésre legkésőbb 2018. január 10-éig kerül sor a SEAP rendszerben, írja az idézett felhívásban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Csillag születik
Ma, 20:50
A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Megiseli-e szervezetedet az óraátállítás?
Szerencsére nem, nagyon hasznosnak tartom
Nem, de nem látom értelmét
Egy-két nap kell, míg hozzászokok
Teljesen felborítja a ritmusom, napokig szenvedek miatta
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 24.
Mindig van hova tovább lépni. Amikor úgy érzed már mindent kipróbáltál, a legtöbb esetben valójában épp csak néhány módszerrel próbálkoztál. Lehet, ma még nem találtad meg az utat, amelyet keresel, de ez nem ok arra, hogy feladd! Ma legyél kitartó, és ne fogadd el a látszólagos kudarcot! Próbálkozz addig, amíg sikerrel nem jársz.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...