Gólzápor a Fortuna – Olimpia meccsen
Utoljára módositva: 2019-08-05 11:01:45

Tizenhárom góllal szórta meg a vendéglátóját a Szatmárnémeti Olimpia MCMXXI labdarúgócsapata vasárnap délután, a Kaplonyi Fortuna elleni felkészülési mérkőzésen.

A két negyedosztályos alakulat a kaplonyi stadionban mérkőzött meg, Nelu Donca edző legényei közül pedig Srepler Erich négyszer, Sorin Grigoraș háromszor, Sergiu Pop kétszer, Lakatos István, Răzvan Vonet, Mihai Sician és Sorin Michnea egyenként egyszer volt eredményes.

Nem titok egyébként, hogy az Olimpia a Román Kupa-selejtező második fordulójának a mérkőzésére is készül. Mint ismeretes, a sorozat megyei győztese az első körben hosszabbításban kapott ki 3–2-re a harmadosztályos Zilahi SCM-től, viszont a vendégalakulat jogosulatlanul szerepeltette az egyik játékosát, ezért a szatmáriak megóvták a végeredményt. Donca lapunk kérdésére elmondta, kedden vagy szerdán kaphatnak hivatalos választ a román szövetségtől az óvásra, viszont szerinte 99 százalékban pozitív elbírálásban részesülnek, így augusztus 14-én érdekeltek lesznek a második fordulóban is.

Az Olimpia MCMXXI szombaton Pettyénben egy négyestornán szerepel, ahol első körben a házigazda Pálfalvi Unirea lesz az ellenfél. A másik ágon Pusztadaróci Recolta – Luceafărul Decebal mérkőzést rendeznek, a két párharc győztese pedig döntőt, a vesztesek pedig kisdöntőt játszanak. Ezt követően, vasárnap az Avasfelsőfalui Energia lehet a sárga-kékek ellenfele egy felkészülési mérkőzésen.

Mint arról beszámoltunk, a Liga 4 2019–2020-as idénye augusztus 24-én rajtolhat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...