Gólzápor a Fortuna – Olimpia meccsen
Utoljára módositva: 2019-08-05 11:01:45

Tizenhárom góllal szórta meg a vendéglátóját a Szatmárnémeti Olimpia MCMXXI labdarúgócsapata vasárnap délután, a Kaplonyi Fortuna elleni felkészülési mérkőzésen.

A két negyedosztályos alakulat a kaplonyi stadionban mérkőzött meg, Nelu Donca edző legényei közül pedig Srepler Erich négyszer, Sorin Grigoraș háromszor, Sergiu Pop kétszer, Lakatos István, Răzvan Vonet, Mihai Sician és Sorin Michnea egyenként egyszer volt eredményes.

Nem titok egyébként, hogy az Olimpia a Román Kupa-selejtező második fordulójának a mérkőzésére is készül. Mint ismeretes, a sorozat megyei győztese az első körben hosszabbításban kapott ki 3–2-re a harmadosztályos Zilahi SCM-től, viszont a vendégalakulat jogosulatlanul szerepeltette az egyik játékosát, ezért a szatmáriak megóvták a végeredményt. Donca lapunk kérdésére elmondta, kedden vagy szerdán kaphatnak hivatalos választ a román szövetségtől az óvásra, viszont szerinte 99 százalékban pozitív elbírálásban részesülnek, így augusztus 14-én érdekeltek lesznek a második fordulóban is.

Az Olimpia MCMXXI szombaton Pettyénben egy négyestornán szerepel, ahol első körben a házigazda Pálfalvi Unirea lesz az ellenfél. A másik ágon Pusztadaróci Recolta – Luceafărul Decebal mérkőzést rendeznek, a két párharc győztese pedig döntőt, a vesztesek pedig kisdöntőt játszanak. Ezt követően, vasárnap az Avasfelsőfalui Energia lehet a sárga-kékek ellenfele egy felkészülési mérkőzésen.

Mint arról beszámoltunk, a Liga 4 2019–2020-as idénye augusztus 24-én rajtolhat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...