Goran Boskovic a VSK új trénere
Utoljára módositva: 2019-07-17 15:14:51

Hétfő délután jelentette be a Szatmárnémeti VSK vezetősége a női kosárlabdacsapat új edzőjét, aki a következő szezonban irányítja majd a szatmári alakulatot.

A montenegrói Goran Boskovicról van szó, aki a múlt szezont követően Kínába távozó Maikel Lopez helyét veszi át, a szerződése egyelőre a 2019–2020-as idényre szól.

A 47 éves szakember először dolgozik majd Romániában, az elmúlt öt szezont a montenegrói Buducsnoszt Podgorica kosárlabdacsapatánál töltötte, amellyel mind az öt évben megnyerte hazája bajnokságát, illetve a 2017–2018-as idényben a WABA-Liga bajnoka lett, az elmúlt szezonban pedig ezüstérmet szerzett ebben a kiírásban.

Goran Boskovic ugyanakkor 2017 óta az ukrán női kosárlabda-válogatott szövetségi kapitányaként is munkálkodik, a 2019-es szerb-lett közösös rendezésű női kosárlabda Eb-re ki is kvalifikálta a csapatot.

A Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata játékosok tekintetében még nem nevezhető teljesnek, a legutóbbi érkezők Flavia Ferenczi és Adina Stoiedin voltak, de várhatóan lesznek még új igazolások az idény kezdetéig.

A 2019–2020-as bajnokság szeptember végén kezdődik, a csapat pedig várhatóan a szeptemberi hónap elején kezdi majd meg a rövid felkészülést a bajnoki rajt előtt.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...