Grigoraș és Zbona viszik a pálmát
Utoljára módositva: 2019-12-02 17:07:14

A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület tegnap nyilvánosságra hozta a megyei labdarúgó-bajnokságok őszi gólkirályinak a listáját. A legtöbb gólt Sorin Grigoraş és Raul Zbona szerezték.

Az elmúlt hétvégére kiírt Szatmárnémeti VSK – Gencsi AS mérkőzés után hivatalosan is lezárult a megyei labdarúgás őszi idénye, és kialakult az összes csoport táblázatának a végeredménye. Igaz, a C-csoportban még maradt egy pótolni való találkozó, de azt már csak jövőre, a tavaszi rajt előtt fogják megrendezni.

Amúgy a szatmárnémeti mérkőzést nem játszották le. Az eset azért furcsa, ugyanis előzőleg november 23-ára írták ki a találkozót, és a csapatok közös megegyezése alapján halasztottak még egy hetet. A gencsiek viszont vasárnap sem jöttek el, így zöldasztalnál vesztettek 3–0-ra. Ezzel most már azt is tudni lehet, hogy a VSK zár a C-csoport táblázatának az élén. Ritli Zoltán edző alakulata 40 pontot gyűjtött 14 mérkőzésen. Egyet ikszelt az őszi szezon folyamán: a Nagykárolyi VSK Victoria szerzett pontot Szatmárnémetibe. A Marius Botan, Tabi Zsolt edző alakulatának is ez volt az egyetlen őszi bajnoki, amit nem nyert meg, így a Ritli-csapathoz hasonlóan 40 ponttal várja a tavaszi folytatást. Azonban a VSK +78-as, a Victoria pedig +65-ös gólkülönbséggel zárt, ezért került a szatmárnémeti alakulat a táblázat első helyére.

A junior A1 korosztályban azonban százszázalékos mérleggel zárt a Victoria a tabella élén, a VSK pedig a gencsiek ellen zöldasztalnál begyűjtött három ponttal a harmadik helyre jöttek fel, de két egységnyi a hátrányuk a 32 pontos, második Kaplonyi AS mögött.

Az őszi szezon végén a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület kihirdette a negyed- és ötödosztályos csoportok gólkirályi táblázatát is. Ezek szerint az őszi idényben Sorin Grigoraş (Liga 4, A-csoport, Olimpia MCMXXI – 18 gól), Bozsó Szabolcs (Liga 4, B-csoport, Pálfalvi Unirea – 9 gól), Vincze Dávid (Liga 4, B-csoport, Pusztadaróci Recolta – 9 gól), Raul Zbona (Liga 4, C-csoport, Nagykárolyi VSK Victoria – 18 gól), Marian Chiş (Liga 5, A-csoport, Tasnádszántói Vulturii – 10 gól) és Sorin Sălăjan (Liga 5, B-csoport, Borválaszúti Prietenia – 7 gól) voltak a különböző szériák legeredményesebbjei.

Gólkirályok

Liga 4, A-csoport

Sorin Grigoraş Olimpia MCMXXI 18 gól

Alexandru Bonea Mikolai Turul 15 gól

Alin Caba Halmi Speranţa 12 gól

Alin Negru Avasújvárosi Talna 12 gól

Liga 4, B-csoport

Bozsó Szabolcs Pálfalvi Unirea 9 gól

Vincze Dávid Pusztadaróci Recolta 9 gól

Alin Merce Pálfalvi Unirea 8 gól

Liga 4, C-csoport

Raul Zbona Nagykárolyi VSK Victoria 18 gól

Norbert Rochian Szaniszlói Recolta 17 gól

Gabriel Cădar Szatmárnémeti VSK 14 gól

Liga 5, A-csoport

Marian Chiş Tasnádszántói Vulturii 10 gól

Ioan Cuth Nagymajtényi Gloria 6 gól

Sorin Oneţ Érdengelegi Termala 5 gól

Darius Chereji Újmárnai Platanul 5 gól

Liga 5, B-csoport

Sorin Sălăjan Borválaszúti Prietenia 7 gól

Liţa Tamás Szárazberki Unirea 6 gól

Szűcs Dávid Egri Sasok 6 gól

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 28.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...