Gyerekek és veteránok cselgáncsversenye
Utoljára módositva: 2019-06-07 11:30:04

Gyerekek és edzőik is versenyezhetnek szombaton a Szatmárnémeti Judo Masters által rendezett sorozatban.

Pelcz Attila edző elmondta, a hagyományteremtő kupasorozatot a 7–8 éves és 13–15 éves utánpótlás nyitja a Both Katalin Sportteremben felállított három tatamin, ahol második alkalommal rendezi meg a Szatmár Kupa nemzetközi viadalt. A szatmári egyesület szakvezetője közel 250 gyerek jelenlétére számít: a hazai egyesületek sportolói mellett Magyarországról, Csehországból, Szlovákiából és Ukrajnából érkeznek majd dzsudokák.

Délután rajtol a Judo Masters Kupa hatodik kiírása. 30–71 éves veterán dzsudokák versenye ez, de a szeniorok többsége edzőként dolgozik, és tanítványaival együtt érkezik a szatmári megmérettetésre. Így reggel a saját sportolóit irányíthatja a szélről, délután pedig tanítványa nézheti meg a mesterét harc közben. Ugyanakkor olyan veteránok is érkeznek, akik már csak hobbiból űzik a sportot, így Pelcz közel 80 résztvevőre számít a Judo Masters Kupán. Belgiumból, Törökországból, Ukrajnából, Hollandiából, Magyarországról és Szlovákiából is érkeznek szeniorok, a legidősebbek pedig 71 évesek lesznek, akik Temesvárról, illetve Magyarországról utaznak a szatmári összecsapásra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:35
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...