Gyerekek és veteránok cselgáncsversenye
Utoljára módositva: 2019-06-07 11:30:04

Gyerekek és edzőik is versenyezhetnek szombaton a Szatmárnémeti Judo Masters által rendezett sorozatban.

Pelcz Attila edző elmondta, a hagyományteremtő kupasorozatot a 7–8 éves és 13–15 éves utánpótlás nyitja a Both Katalin Sportteremben felállított három tatamin, ahol második alkalommal rendezi meg a Szatmár Kupa nemzetközi viadalt. A szatmári egyesület szakvezetője közel 250 gyerek jelenlétére számít: a hazai egyesületek sportolói mellett Magyarországról, Csehországból, Szlovákiából és Ukrajnából érkeznek majd dzsudokák.

Délután rajtol a Judo Masters Kupa hatodik kiírása. 30–71 éves veterán dzsudokák versenye ez, de a szeniorok többsége edzőként dolgozik, és tanítványaival együtt érkezik a szatmári megmérettetésre. Így reggel a saját sportolóit irányíthatja a szélről, délután pedig tanítványa nézheti meg a mesterét harc közben. Ugyanakkor olyan veteránok is érkeznek, akik már csak hobbiból űzik a sportot, így Pelcz közel 80 résztvevőre számít a Judo Masters Kupán. Belgiumból, Törökországból, Ukrajnából, Hollandiából, Magyarországról és Szlovákiából is érkeznek szeniorok, a legidősebbek pedig 71 évesek lesznek, akik Temesvárról, illetve Magyarországról utaznak a szatmári összecsapásra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...