Gyereknap a nehezebb körülményűek számára is
Utoljára módositva: 2019-06-03 13:37:59

Autókülönlegességek, gumivár, airsoft fegyverek, sok-sok hot dog, no meg ezernyi egyéb gyereköröm-fokozó várta vasárnap délután az érdeklődőket a nagykárolyi kastélykertben.

A lovarda melletti pázsiton korabeli rendőrautó, tűzoltókocsi, illetőleg olyan személygépjármű is várakozott, amelyre színezőket ragasztottak fel, s bizony mindahány lurkónak lehetett rá rajzolnia. Odébb a nagykárolyi baba-mamások foglalkoztak a gyerkőcökkel. „Fontosnak éreztük, hogy az árváknak is szervezzünk egy gyereknapot” — mondta a kezdeményezők egyike, Juhász Tamás Marius. Sokan társultak a kezdeményezéshez, amelynek előhangját szombaton Debrecenben tartották meg. A rendezvény fő támogatói voltak a szatmári Oldtimer Klub tagjai, akik a helyi gyermekotthon lakóit autókáztatták meg, jelen volt továbbá a Kraft Bus Bar — mindahány hátrányos helyzetű gyereket megvendégelték egy hot doggal. A Csi-Go játszóház is ott volt — gumivárral, arcfestéssel. Örömünnep volt ez a délutáni rendezvény is. Kéttucatnyi gyerekkel érkeztek a Stella Maris Integrációs Központból — mindegyikük arca ragyogott a ritkán látott gyerekparadicsomban.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...