Gyereknapi karatetorna kezdődik szombaton Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-06-05 18:22:13

Mintegy kétszázötven karatékát vár a szombaton Nagykárolyban a Karate Do B.F.K.S. Sportegyesület, amely ismét megrendezi a Children’s Day Kupa korosztályos versenyt az Elméleti Líceum sporttermében.

Erős mezőny várható a nagykárolyi versenyen

Dr. Fazekas György Zoltán klubelnök elmondta, Olaszországból, Szlovákiából és Magyarországról is jelentkeztek egyesületek, ugyanakkor több hazai klub képviselteti magát a szombat 9 órakor kezdődő megmérettetésen. Ugyanakkor hangsúlyozta, a Román Karate–szövetség (FRK) által elfogadott versenyszabályai szerint zajlanak majd a mérkőzések. 9.30 órakor kezdődnek majd a kata–próbák, 13.30 órától pedig a kumite versenyszámban mérkőznek meg a résztvevők. FRK–bírók, illetve nemzetközi jogosítvánnyal rendelkező bírók vezeti a mérkőzéseket.

12 órakor rendezik majd a hivatalos megnyitót, amikor Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere köszönti majd a mezőnyt, de jelen lesznek a helyi önkormányzat tanácsosai, a Szatmár Megyei Tanács testületének tagjai, a Szatmár Megyei Sport– és Ifjúsági Igazgatóság képviselői, illetve a verseny támogatói is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...