Gyereknapi karatetorna kezdődik szombaton Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-06-05 18:22:13

Mintegy kétszázötven karatékát vár a szombaton Nagykárolyban a Karate Do B.F.K.S. Sportegyesület, amely ismét megrendezi a Children’s Day Kupa korosztályos versenyt az Elméleti Líceum sporttermében.

Erős mezőny várható a nagykárolyi versenyen

Dr. Fazekas György Zoltán klubelnök elmondta, Olaszországból, Szlovákiából és Magyarországról is jelentkeztek egyesületek, ugyanakkor több hazai klub képviselteti magát a szombat 9 órakor kezdődő megmérettetésen. Ugyanakkor hangsúlyozta, a Román Karate–szövetség (FRK) által elfogadott versenyszabályai szerint zajlanak majd a mérkőzések. 9.30 órakor kezdődnek majd a kata–próbák, 13.30 órától pedig a kumite versenyszámban mérkőznek meg a résztvevők. FRK–bírók, illetve nemzetközi jogosítvánnyal rendelkező bírók vezeti a mérkőzéseket.

12 órakor rendezik majd a hivatalos megnyitót, amikor Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere köszönti majd a mezőnyt, de jelen lesznek a helyi önkormányzat tanácsosai, a Szatmár Megyei Tanács testületének tagjai, a Szatmár Megyei Sport– és Ifjúsági Igazgatóság képviselői, illetve a verseny támogatói is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...