Gyereknapi karatetorna kezdődik szombaton Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-06-05 18:22:13

Mintegy kétszázötven karatékát vár a szombaton Nagykárolyban a Karate Do B.F.K.S. Sportegyesület, amely ismét megrendezi a Children’s Day Kupa korosztályos versenyt az Elméleti Líceum sporttermében.

Erős mezőny várható a nagykárolyi versenyen

Dr. Fazekas György Zoltán klubelnök elmondta, Olaszországból, Szlovákiából és Magyarországról is jelentkeztek egyesületek, ugyanakkor több hazai klub képviselteti magát a szombat 9 órakor kezdődő megmérettetésen. Ugyanakkor hangsúlyozta, a Román Karate–szövetség (FRK) által elfogadott versenyszabályai szerint zajlanak majd a mérkőzések. 9.30 órakor kezdődnek majd a kata–próbák, 13.30 órától pedig a kumite versenyszámban mérkőznek meg a résztvevők. FRK–bírók, illetve nemzetközi jogosítvánnyal rendelkező bírók vezeti a mérkőzéseket.

12 órakor rendezik majd a hivatalos megnyitót, amikor Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere köszönti majd a mezőnyt, de jelen lesznek a helyi önkormányzat tanácsosai, a Szatmár Megyei Tanács testületének tagjai, a Szatmár Megyei Sport– és Ifjúsági Igazgatóság képviselői, illetve a verseny támogatói is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Rossz anyák karácsonya
Ma, 19:35
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 11.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...