Gyereknapi karatetorna kezdődik szombaton Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-06-05 18:22:13

Mintegy kétszázötven karatékát vár a szombaton Nagykárolyban a Karate Do B.F.K.S. Sportegyesület, amely ismét megrendezi a Children’s Day Kupa korosztályos versenyt az Elméleti Líceum sporttermében.

Erős mezőny várható a nagykárolyi versenyen

Dr. Fazekas György Zoltán klubelnök elmondta, Olaszországból, Szlovákiából és Magyarországról is jelentkeztek egyesületek, ugyanakkor több hazai klub képviselteti magát a szombat 9 órakor kezdődő megmérettetésen. Ugyanakkor hangsúlyozta, a Román Karate–szövetség (FRK) által elfogadott versenyszabályai szerint zajlanak majd a mérkőzések. 9.30 órakor kezdődnek majd a kata–próbák, 13.30 órától pedig a kumite versenyszámban mérkőznek meg a résztvevők. FRK–bírók, illetve nemzetközi jogosítvánnyal rendelkező bírók vezeti a mérkőzéseket.

12 órakor rendezik majd a hivatalos megnyitót, amikor Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere köszönti majd a mezőnyt, de jelen lesznek a helyi önkormányzat tanácsosai, a Szatmár Megyei Tanács testületének tagjai, a Szatmár Megyei Sport– és Ifjúsági Igazgatóság képviselői, illetve a verseny támogatói is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...