Gyereknapi karatetorna kezdődik szombaton Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-06-05 18:22:13

Mintegy kétszázötven karatékát vár a szombaton Nagykárolyban a Karate Do B.F.K.S. Sportegyesület, amely ismét megrendezi a Children’s Day Kupa korosztályos versenyt az Elméleti Líceum sporttermében.

Erős mezőny várható a nagykárolyi versenyen

Dr. Fazekas György Zoltán klubelnök elmondta, Olaszországból, Szlovákiából és Magyarországról is jelentkeztek egyesületek, ugyanakkor több hazai klub képviselteti magát a szombat 9 órakor kezdődő megmérettetésen. Ugyanakkor hangsúlyozta, a Román Karate–szövetség (FRK) által elfogadott versenyszabályai szerint zajlanak majd a mérkőzések. 9.30 órakor kezdődnek majd a kata–próbák, 13.30 órától pedig a kumite versenyszámban mérkőznek meg a résztvevők. FRK–bírók, illetve nemzetközi jogosítvánnyal rendelkező bírók vezeti a mérkőzéseket.

12 órakor rendezik majd a hivatalos megnyitót, amikor Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere köszönti majd a mezőnyt, de jelen lesznek a helyi önkormányzat tanácsosai, a Szatmár Megyei Tanács testületének tagjai, a Szatmár Megyei Sport– és Ifjúsági Igazgatóság képviselői, illetve a verseny támogatói is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...