Gyereknapot ünnepeltek
Utoljára módositva: 2018-06-13 09:04:48

Az egri normál programú óvoda kis- és nagycsoportos gyerekei is gyereknapot ünnepeltek az óvónénik, Debreczeni Ildikó és Debreczeni Noémi irányításával.

Az egri óvodások — 33 gyerek van beírva a két csoportba — érdekes programokon vehettek részt. A nap a Szatmárnémeti Református Gimnázium diákjának, a cserkészcsapat tagjának az irányításával indult, Szolga Vivien cserkészjátékokba és ügyességi feladatokba vonta be az ovisokat. Ezt követően arcfestésen vehettek részt a gyerekek az óvónénik és a cserkészlány jóvoltából, majd bábelőadással és lufifújással folytatódott a szórakoztató nap. Az óvodai program végén, a gyereknap lezárásaként tortával, fagylalttal és gyerekpezsgővel, méltóképpen zárták a gyereknapot Egriben az óvodások.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 21.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...