Gyereknapot ünnepeltek
Utoljára módositva: 2018-06-13 09:04:48

Az egri normál programú óvoda kis- és nagycsoportos gyerekei is gyereknapot ünnepeltek az óvónénik, Debreczeni Ildikó és Debreczeni Noémi irányításával.

Az egri óvodások — 33 gyerek van beírva a két csoportba — érdekes programokon vehettek részt. A nap a Szatmárnémeti Református Gimnázium diákjának, a cserkészcsapat tagjának az irányításával indult, Szolga Vivien cserkészjátékokba és ügyességi feladatokba vonta be az ovisokat. Ezt követően arcfestésen vehettek részt a gyerekek az óvónénik és a cserkészlány jóvoltából, majd bábelőadással és lufifújással folytatódott a szórakoztató nap. Az óvodai program végén, a gyereknap lezárásaként tortával, fagylalttal és gyerekpezsgővel, méltóképpen zárták a gyereknapot Egriben az óvodások.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...