Gyermekük kezeléséhez kérnek segítséget
Utoljára módositva: 2019-07-05 12:41:28

Egy hatéves kisfiúnak szerveznek gyűjtést Nagykárolyban, valamint szerte Szatmár megyében.

Gáspár Benett Csaba egészségi állapotáért minden áldozatra hajlandók a szülők. A kisfiú koraszülöttként jött világra, és születése óta komoly fejlesztő terápiákon vett már részt. Most az Amerikai Egyesült Államokban kaphatna egy kezelést, amely által tovább javulhatna az állapota. A delfinterápia költségeinek fedezésében kérik a kisfiú szülei a nagykárolyiak segítségét.

„Édes gyermekünk (Gáspár Benett Csaba) 2013. augusztus 2-án, 6 hónapra jött világra, sajnos a szülés nem volt komplikációmentes, a kicsi agyvérzést kapott, és nyaktól lefelé le van bénulva. Folyamatosan próbálunk mindent megtenni érte, hogy javuljon az állapota. Születése óta sok mindenen mentünk keresztül, míg a németországi terápiákkal elértük, hogy beszéde fokozatosan, de meginduljon. Szeretnénk továbbra is rehabilitálni, kaptunk egy lehetőséget, miszerint Amerikában kezelnék őt, és delfinterápián is részt vehetne, ami az orvosok szerint segíthet a további fejlődésben. Sajnos mindehhez anyagi támogatásra lenne szükségünk, és ehhez kérjük a segítségüket. Amennyiben tudnak minket támogatni, erre a számlaszámra utalják a támogatást: amit jövedelemadóból vissza lehet igényelni. Az utalásban megjegyzésként a gyermekem nevét kell beírni: Gáspár Benett Csaba.

A terápia/kezelés ára 15 000 euró, ami azt jelenti, ha csak 1000 ember támogatna 15 euróval/4500 forinttal/65 lejjel, akkor meglenne az összeg.

Előre is köszönjük a segítségüket!

Dolphin aid e.V

Stadtsparkasse Düsseldorf

Iban: DE52 3005 0110 0020 0024 24.

romániai bankszámlaszám:

RO64CECEB0008RON0633644

A MEGJEGYZÉSBE: BENETT GASPAR

Mindezt be kell írni, ne felejtsék el, mert fontos. Akinek nincs lehetősége utalásra, gyűjtést szervez a Dióra üzlet Nagykárolyban, az Avram Iancu tér 11. szám alatt. Minden segítséget nagyon köszönünk!” — fogalmazott Benett édesanyja.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...