Gyermekük kezeléséhez kérnek segítséget
Utoljára módositva: 2019-07-05 12:41:28

Egy hatéves kisfiúnak szerveznek gyűjtést Nagykárolyban, valamint szerte Szatmár megyében.

Gáspár Benett Csaba egészségi állapotáért minden áldozatra hajlandók a szülők. A kisfiú koraszülöttként jött világra, és születése óta komoly fejlesztő terápiákon vett már részt. Most az Amerikai Egyesült Államokban kaphatna egy kezelést, amely által tovább javulhatna az állapota. A delfinterápia költségeinek fedezésében kérik a kisfiú szülei a nagykárolyiak segítségét.

„Édes gyermekünk (Gáspár Benett Csaba) 2013. augusztus 2-án, 6 hónapra jött világra, sajnos a szülés nem volt komplikációmentes, a kicsi agyvérzést kapott, és nyaktól lefelé le van bénulva. Folyamatosan próbálunk mindent megtenni érte, hogy javuljon az állapota. Születése óta sok mindenen mentünk keresztül, míg a németországi terápiákkal elértük, hogy beszéde fokozatosan, de meginduljon. Szeretnénk továbbra is rehabilitálni, kaptunk egy lehetőséget, miszerint Amerikában kezelnék őt, és delfinterápián is részt vehetne, ami az orvosok szerint segíthet a további fejlődésben. Sajnos mindehhez anyagi támogatásra lenne szükségünk, és ehhez kérjük a segítségüket. Amennyiben tudnak minket támogatni, erre a számlaszámra utalják a támogatást: amit jövedelemadóból vissza lehet igényelni. Az utalásban megjegyzésként a gyermekem nevét kell beírni: Gáspár Benett Csaba.

A terápia/kezelés ára 15 000 euró, ami azt jelenti, ha csak 1000 ember támogatna 15 euróval/4500 forinttal/65 lejjel, akkor meglenne az összeg.

Előre is köszönjük a segítségüket!

Dolphin aid e.V

Stadtsparkasse Düsseldorf

Iban: DE52 3005 0110 0020 0024 24.

romániai bankszámlaszám:

RO64CECEB0008RON0633644

A MEGJEGYZÉSBE: BENETT GASPAR

Mindezt be kell írni, ne felejtsék el, mert fontos. Akinek nincs lehetősége utalásra, gyűjtést szervez a Dióra üzlet Nagykárolyban, az Avram Iancu tér 11. szám alatt. Minden segítséget nagyon köszönünk!” — fogalmazott Benett édesanyja.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...