Gyilkosság történt Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2019-09-26 14:52:08

Tegnap reggel találtak rá a nagykárolyi Szőlőskertben egy 40 év körüli férfinak a holttestére, amelyen több külsérelmi nyom is látható volt, megalapozva a gyanút, hogy a férfi halálát nem természetes körülmények, hanem idegenkezűség okozta.

 

Az ilyenkor szokásos procedúra értelmében a kiérkező rendőrök értesítették a Szatmár Megyei Törvényszék ügyészeit, a nyomrögzítőket és az igazságügyi orvosszakértői szolgálat munkatársait, akik hamarosan lezárták a környéket, és megkezdték mind a nyomok rögzítését, a bizonyítékok gyűjtését — amely lapzártánkkor is zajlott —, valamint magát a nyomozást. Úgy tűnik azonban, ez nem lesz hosszú folyamat, ugyanis hivatalosan meg nem erősített információk szerint a begyűjtött bizonyítékoknak köszönhetően máris van egy gyanúsítotti kör, s így hamarosan azonosítható lesz, hogy ki vagy kik a gyilkosság elkövetői, illetve az indítékuk is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...