Gyilkosság történt Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2019-09-26 14:52:08

Tegnap reggel találtak rá a nagykárolyi Szőlőskertben egy 40 év körüli férfinak a holttestére, amelyen több külsérelmi nyom is látható volt, megalapozva a gyanút, hogy a férfi halálát nem természetes körülmények, hanem idegenkezűség okozta.

 

Az ilyenkor szokásos procedúra értelmében a kiérkező rendőrök értesítették a Szatmár Megyei Törvényszék ügyészeit, a nyomrögzítőket és az igazságügyi orvosszakértői szolgálat munkatársait, akik hamarosan lezárták a környéket, és megkezdték mind a nyomok rögzítését, a bizonyítékok gyűjtését — amely lapzártánkkor is zajlott —, valamint magát a nyomozást. Úgy tűnik azonban, ez nem lesz hosszú folyamat, ugyanis hivatalosan meg nem erősített információk szerint a begyűjtött bizonyítékoknak köszönhetően máris van egy gyanúsítotti kör, s így hamarosan azonosítható lesz, hogy ki vagy kik a gyilkosság elkövetői, illetve az indítékuk is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...