Gyülekezeti ház Gencsen
Utoljára módositva: 2014-04-02 11:50:32

Egy hónappal ezelőtt kezdtek hozzá az építkezéshez, s ha minden a tervek szerint halad, akkor e hónap végére már tető alatt is lesz a református gyülekezeti ház Gencsen. A gyülekezeti ház alapterülete 84 négyzetméter, és a felépítését az indokolja, hogy a gencsi református templom túl nagy, s így a fűtése igen költséges. Ezért a helyi református lelkész és a presbiterek úgy határoztak, hogy a gyülekezeti alkalmakat és a nőszövetségi összejöveteleket az új épületben tartják majd meg. A gyülekezeti házba több mint száz személy is befér, lesz két mosdó is. Tervezik az ingatlan körüli rész parkosítását is az építkezés befejeztével.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...