Ha késik a busz…
Utoljára módositva: 2016-08-03 09:34:23

Egy olvasónk panasza nyomán vontuk kérdőre Ionuţ Bujort, a szatmárnémeti közszállítási vállalat vezérigazgatóját: hogyan fordulhat elő az, hogy fél óránál is többet késnek néha a buszok, ami miatt természetesen az utasok is késnek.

A konkrét eset múlt héten fordult elő, az 1-es vonalán, a két óra előtti járműre kellett harmincöt percet várniuk többek között a nagypiaci megállóban várakozóknak.

Az egyes vonala az egyik legpontosabban ütemezett járata a Transurbannak

Ionuţ Bujor elmagyarázta, a szóban forgó időpontban meghibásodás miatt maradt ki a déli időpontban egy busz, és sajnos sok időt vesz igénybe, amíg pótlóbusz indul a Gara Ferăstrău utcai garázsból és veszi fel a járatot attól a ponttól, ahonnan a másik kimaradt. Az ilyen eset mostanság már elég ritka, tette még hozzá az igazgató, de sajnos nem tudják kiértesíteni a megállóban várakozókat, hogy például defekt miatt késik a busz, nincs más lehetőségük, mint elnézést kérni a kellemetlenségért és az utasközönség megértését kérni ezekben az esetekben. Ilyenkor, öt-tíz percesnél nagyobb késés esetén, aki teheti, akár megállóból is hívja a társaság diszpécserszolgálatát (0261–721971) és jelentse az esetet, így talán azt is megtudja, hogy nem érdemes várnia a buszt, mert az valahol lerobbant. Olyan nem fordulhat elő, szögezte le Bujor, hogy a diszpécserszolgálat nem válaszol, ha valaki nincs a készülék mellett, a központ átirányítja a hívást egy másik számra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Oh, Ramona
Ma, 16:35
Román vígjáték
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Dermesztő hajsza
Ma, 18:35
A fagyos coloradói síközpontban hókotró-sofőrként dolgozó Nels (Liam Neeson) nyugodt élete fenekestül felfordul, mikor fiát, a helyi, nagyhatalmú drogbáró meggyilkolja. Az Év Polgára cím birtokosa még sosem tért le a helyes útról, egészen mostanáig: a feldühödött apa kezébe veszi az irányítást, extrém előítéletekkel és nehézfegyverekkel felvértezve bosszúhadjáratba kezd. A gyilkos tempójú Nelst egyetlen cél élteti, egytől egyig ki akarja iktatni a kartell embereit… és az egykor feddhetetlen hómu
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Alelnök
Ma, 20:50
Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a 30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. február 22.
Legmerészebb álmait is megvalósíthatja ma, bár tény, hogy keményen meg kell dolgoznia a sikerért, de nem fogja sajnálni a befektetett energiát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...