Ha késik a busz…
Utoljára módositva: 2016-08-03 09:34:23

Egy olvasónk panasza nyomán vontuk kérdőre Ionuţ Bujort, a szatmárnémeti közszállítási vállalat vezérigazgatóját: hogyan fordulhat elő az, hogy fél óránál is többet késnek néha a buszok, ami miatt természetesen az utasok is késnek.

A konkrét eset múlt héten fordult elő, az 1-es vonalán, a két óra előtti járműre kellett harmincöt percet várniuk többek között a nagypiaci megállóban várakozóknak.

Az egyes vonala az egyik legpontosabban ütemezett járata a Transurbannak

Ionuţ Bujor elmagyarázta, a szóban forgó időpontban meghibásodás miatt maradt ki a déli időpontban egy busz, és sajnos sok időt vesz igénybe, amíg pótlóbusz indul a Gara Ferăstrău utcai garázsból és veszi fel a járatot attól a ponttól, ahonnan a másik kimaradt. Az ilyen eset mostanság már elég ritka, tette még hozzá az igazgató, de sajnos nem tudják kiértesíteni a megállóban várakozókat, hogy például defekt miatt késik a busz, nincs más lehetőségük, mint elnézést kérni a kellemetlenségért és az utasközönség megértését kérni ezekben az esetekben. Ilyenkor, öt-tíz percesnél nagyobb késés esetén, aki teheti, akár megállóból is hívja a társaság diszpécserszolgálatát (0261–721971) és jelentse az esetet, így talán azt is megtudja, hogy nem érdemes várnia a buszt, mert az valahol lerobbant. Olyan nem fordulhat elő, szögezte le Bujor, hogy a diszpécserszolgálat nem válaszol, ha valaki nincs a készülék mellett, a központ átirányítja a hívást egy másik számra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Sírok gondozását vállalom Nagykárolyban, a református és Mesterrészi...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. augusztus 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...