Ha késik a busz…
Utoljára módositva: 2016-08-03 09:34:23

Egy olvasónk panasza nyomán vontuk kérdőre Ionuţ Bujort, a szatmárnémeti közszállítási vállalat vezérigazgatóját: hogyan fordulhat elő az, hogy fél óránál is többet késnek néha a buszok, ami miatt természetesen az utasok is késnek.

A konkrét eset múlt héten fordult elő, az 1-es vonalán, a két óra előtti járműre kellett harmincöt percet várniuk többek között a nagypiaci megállóban várakozóknak.

Az egyes vonala az egyik legpontosabban ütemezett járata a Transurbannak

Ionuţ Bujor elmagyarázta, a szóban forgó időpontban meghibásodás miatt maradt ki a déli időpontban egy busz, és sajnos sok időt vesz igénybe, amíg pótlóbusz indul a Gara Ferăstrău utcai garázsból és veszi fel a járatot attól a ponttól, ahonnan a másik kimaradt. Az ilyen eset mostanság már elég ritka, tette még hozzá az igazgató, de sajnos nem tudják kiértesíteni a megállóban várakozókat, hogy például defekt miatt késik a busz, nincs más lehetőségük, mint elnézést kérni a kellemetlenségért és az utasközönség megértését kérni ezekben az esetekben. Ilyenkor, öt-tíz percesnél nagyobb késés esetén, aki teheti, akár megállóból is hívja a társaság diszpécserszolgálatát (0261–721971) és jelentse az esetet, így talán azt is megtudja, hogy nem érdemes várnia a buszt, mert az valahol lerobbant. Olyan nem fordulhat elő, szögezte le Bujor, hogy a diszpécserszolgálat nem válaszol, ha valaki nincs a készülék mellett, a központ átirányítja a hívást egy másik számra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:40
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...