Ha késik a busz…
Utoljára módositva: 2016-08-03 09:34:23

Egy olvasónk panasza nyomán vontuk kérdőre Ionuţ Bujort, a szatmárnémeti közszállítási vállalat vezérigazgatóját: hogyan fordulhat elő az, hogy fél óránál is többet késnek néha a buszok, ami miatt természetesen az utasok is késnek.

A konkrét eset múlt héten fordult elő, az 1-es vonalán, a két óra előtti járműre kellett harmincöt percet várniuk többek között a nagypiaci megállóban várakozóknak.

Az egyes vonala az egyik legpontosabban ütemezett járata a Transurbannak

Ionuţ Bujor elmagyarázta, a szóban forgó időpontban meghibásodás miatt maradt ki a déli időpontban egy busz, és sajnos sok időt vesz igénybe, amíg pótlóbusz indul a Gara Ferăstrău utcai garázsból és veszi fel a járatot attól a ponttól, ahonnan a másik kimaradt. Az ilyen eset mostanság már elég ritka, tette még hozzá az igazgató, de sajnos nem tudják kiértesíteni a megállóban várakozókat, hogy például defekt miatt késik a busz, nincs más lehetőségük, mint elnézést kérni a kellemetlenségért és az utasközönség megértését kérni ezekben az esetekben. Ilyenkor, öt-tíz percesnél nagyobb késés esetén, aki teheti, akár megállóból is hívja a társaság diszpécserszolgálatát (0261–721971) és jelentse az esetet, így talán azt is megtudja, hogy nem érdemes várnia a buszt, mert az valahol lerobbant. Olyan nem fordulhat elő, szögezte le Bujor, hogy a diszpécserszolgálat nem válaszol, ha valaki nincs a készülék mellett, a központ átirányítja a hívást egy másik számra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. május 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...