Halálos baleset Királydarócon
Utoljára módositva: 2019-06-10 16:36:30

Nagyon súlyos közlekedési baleset és egyben családi tragédia történt vasárnap késő este, pár perccel 22 óra után Királydaróc határában, ahol egy útszéli betonoszlopnak csapódott egy gépkocsi.

Az autóban négyen utaztak: egy fiatal házaspár, 8 éves kislányuk és egy 58 éves nagynéni — akit a katasztrófavédelmisek csak feszítővágó segítségével tudtak kiszabadítani a roncsokból. A helyszínre érkezett intenzív terápiás rohammentősegység tagjai hosszú időn keresztül próbálkoztak az újraélesztéssel, de sajnos életét már nem tudták megmenteni. Az ütközés következtében a 29 éves édesanya kirepült a gépkocsiból, őt nagyon súlyos, életveszélyes állapotban szállították a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba, akárcsak 34 éves férjét — aki, mint kiderült, nem csak nagyon gyorsan vezetett s ezért is veszítette el uralmát a jármű fölött az egyik kanyarban, de alaposan a pohár fenekére is nézett, leheletében ugyanis 0,73 mg/l alkoholszintet mutatott ki a szonda. A nyolcéves kislány — az ijedtség okozta sokkot leszámítva — kisebb zúzódásokat és könnyebb sérüléseket szenvedett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...