Halálos közlekedési baleset
Utoljára módositva: 2019-07-19 19:29:18

Túrterebes és Drăgușeni között történt halálos közlekedési baleset pénteken, a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség közlekedési osztályának munkatársait 14.10 órakor értesítették a szerencsétlenségről.

A helyszínen végzett vizsgálat nyomán kiderült, hogy egy nyerges vontató 40 éves, tótmogyorósi sofőrje nem tartotta be a követési távolságot és belerohant egy előtte haladó munkagépbe, mely az árok parti fűnyírást végezte. Az ütközés következtében a munkagépet vezető 39 éves, csengerbagosi fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, míg egy 45 éves férfi, aki vele együtt volt a munkagépben, könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet. A vétkes gépjármű sofőrje nem volt ittas állapotban, az elvégzett alkoholteszt negatív lett. A baleset pontos körülményeinek a kiderítése érdekében az ügyben szakértők befonásával folytatódik a vizsgálat.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...