Halálra verte élettársát
Utoljára módositva: 2018-01-20 11:14:32

Tegnap reggel Szatmárnémetiben, az Unio Stadion alatti „lakások” egyikéből rohant ki sírva az ott lakó 45 éves férfi, és lármázta fel a szomszédokat, mert meghalt az élettársa — a szomszédok azonnal értesítették a rendőröket, akik a helyszínre érkezve megállapították, hogy a 41 éves nő sajnos már valóban nem él, ugyanakkor testén több, súlyos bántalmazásra utaló nyomot is láttak, amelyek arra engedtek következtetni, hogy halálra verték.

A helyszínre megérkeztek a nyomszakértők, és a Szatmári Törvényszék Melletti Ügyészség ügyészének a vezetésével megkezdték a nyomozást halált okozó ütések-bántalmazás vádjával — a tett elkövetésével pedig az áldozat élettársát gyanúsítják. Ám mindez még inkább csak tényekkel alá nem támasztott feltételezés, hiszen a 41 éves nő halálának pontos körülményeit az igazságügyi orvosszakértői vélemény állapítja majd meg. A környéken lakók és a szomszédok a kihallgatások során elmondták, hogy a gyermektelen pár nemrég költözött oda, s ezért nem ismerték nagyon jól őket, de azt tudták róluk, hogy rendszeres alkoholfogyasztók — s úgy tűnik, csütörtökön este-éjszaka is közösen italoztak, majd valamin összeszólalkoztak, a vita pedig veréssé fajult, s az ütések okozhatták a nő halálát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...