Halálra verte élettársát
Utoljára módositva: 2018-01-20 11:14:32

Tegnap reggel Szatmárnémetiben, az Unio Stadion alatti „lakások” egyikéből rohant ki sírva az ott lakó 45 éves férfi, és lármázta fel a szomszédokat, mert meghalt az élettársa — a szomszédok azonnal értesítették a rendőröket, akik a helyszínre érkezve megállapították, hogy a 41 éves nő sajnos már valóban nem él, ugyanakkor testén több, súlyos bántalmazásra utaló nyomot is láttak, amelyek arra engedtek következtetni, hogy halálra verték.

A helyszínre megérkeztek a nyomszakértők, és a Szatmári Törvényszék Melletti Ügyészség ügyészének a vezetésével megkezdték a nyomozást halált okozó ütések-bántalmazás vádjával — a tett elkövetésével pedig az áldozat élettársát gyanúsítják. Ám mindez még inkább csak tényekkel alá nem támasztott feltételezés, hiszen a 41 éves nő halálának pontos körülményeit az igazságügyi orvosszakértői vélemény állapítja majd meg. A környéken lakók és a szomszédok a kihallgatások során elmondták, hogy a gyermektelen pár nemrég költözött oda, s ezért nem ismerték nagyon jól őket, de azt tudták róluk, hogy rendszeres alkoholfogyasztók — s úgy tűnik, csütörtökön este-éjszaka is közösen italoztak, majd valamin összeszólalkoztak, a vita pedig veréssé fajult, s az ütések okozhatták a nő halálát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alelnök
Ma, 20:50
Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a 30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. február 22.
Legmerészebb álmait is megvalósíthatja ma, bár tény, hogy keményen meg kell dolgoznia a sikerért, de nem fogja sajnálni a befektetett energiát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...