Halálra verte élettársát
Utoljára módositva: 2018-01-20 11:14:32

Tegnap reggel Szatmárnémetiben, az Unio Stadion alatti „lakások” egyikéből rohant ki sírva az ott lakó 45 éves férfi, és lármázta fel a szomszédokat, mert meghalt az élettársa — a szomszédok azonnal értesítették a rendőröket, akik a helyszínre érkezve megállapították, hogy a 41 éves nő sajnos már valóban nem él, ugyanakkor testén több, súlyos bántalmazásra utaló nyomot is láttak, amelyek arra engedtek következtetni, hogy halálra verték.

A helyszínre megérkeztek a nyomszakértők, és a Szatmári Törvényszék Melletti Ügyészség ügyészének a vezetésével megkezdték a nyomozást halált okozó ütések-bántalmazás vádjával — a tett elkövetésével pedig az áldozat élettársát gyanúsítják. Ám mindez még inkább csak tényekkel alá nem támasztott feltételezés, hiszen a 41 éves nő halálának pontos körülményeit az igazságügyi orvosszakértői vélemény állapítja majd meg. A környéken lakók és a szomszédok a kihallgatások során elmondták, hogy a gyermektelen pár nemrég költözött oda, s ezért nem ismerték nagyon jól őket, de azt tudták róluk, hogy rendszeres alkoholfogyasztók — s úgy tűnik, csütörtökön este-éjszaka is közösen italoztak, majd valamin összeszólalkoztak, a vita pedig veréssé fajult, s az ütések okozhatták a nő halálát.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...