Halasztottak a Liga 3-ban, még nem mennek Désre
Utoljára módositva: 2018-03-01 15:29:49

Nem rendezik meg ezen a hétvégén a labdarúgó Liga 3 tavaszi idénynyitó fordulóját, a csapatok többségének kérésére ugyanis a halasztás mellett döntött a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) végrehajtó bizottsága.

A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt ugyanis a pályák többsége használhatatlan, így a játékosok testi épségére való tekintettel úgy döntöttek, hogy ezen a hétvégén sem a Liga 2-ben, sem a Liga 3-ban nem rendeznek bajnoki meccseket. A március 2–3-ra beütemezett harmadosztályos 16. forduló találkozóit március 28-án pótolják, jövő hétvégén pedig a 17. etap meccseivel kezdődik majd a Liga 3-as tavasz. Vagyis a Tasnádi Unirea ezen a hétvégén itthon marad – és barátságos meccseket játszik –, március 10-én pedig a Magyarigeni Performanța vendége lesz. Désre március 28-án utazik a csapat.

A FRF továbbá csak az ortodox húsvétra volt tekintettel, így a Liga 3 5-ös csoportjának a 21. fordulójának meccseinek mindegyikét pénteken, április 6-án rendezik. Április 18-án nem rendeznek hétközi fordulót, így a 23. forduló meccseit április 21-én játsszák, viszont a 24. fordulót április 25-én, szerdán játsszák, ekkor a tasnádiak Gyulafehérvárt fogadják majd a 17 órakor kezdődő találkozón.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 22.
Bánjon ma óvatosan a pénzzel! Ez vonatkozik saját pénztárcájára is, de üzleti döntéseiben sem árt most megfontoltabbnak lennie, mint általában.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...