Halasztottak a Liga 3-ban, még nem mennek Désre
Utoljára módositva: 2018-03-01 15:29:49

Nem rendezik meg ezen a hétvégén a labdarúgó Liga 3 tavaszi idénynyitó fordulóját, a csapatok többségének kérésére ugyanis a halasztás mellett döntött a Román Labdarúgó-szövetség (FRF) végrehajtó bizottsága.

A kedvezőtlen időjárási viszonyok miatt ugyanis a pályák többsége használhatatlan, így a játékosok testi épségére való tekintettel úgy döntöttek, hogy ezen a hétvégén sem a Liga 2-ben, sem a Liga 3-ban nem rendeznek bajnoki meccseket. A március 2–3-ra beütemezett harmadosztályos 16. forduló találkozóit március 28-án pótolják, jövő hétvégén pedig a 17. etap meccseivel kezdődik majd a Liga 3-as tavasz. Vagyis a Tasnádi Unirea ezen a hétvégén itthon marad – és barátságos meccseket játszik –, március 10-én pedig a Magyarigeni Performanța vendége lesz. Désre március 28-án utazik a csapat.

A FRF továbbá csak az ortodox húsvétra volt tekintettel, így a Liga 3 5-ös csoportjának a 21. fordulójának meccseinek mindegyikét pénteken, április 6-án rendezik. Április 18-án nem rendeznek hétközi fordulót, így a 23. forduló meccseit április 21-én játsszák, viszont a 24. fordulót április 25-én, szerdán játsszák, ekkor a tasnádiak Gyulafehérvárt fogadják majd a 17 órakor kezdődő találkozón.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Grincs
Ma, 15:00
Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:10
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...