Halasztották a sorsolást, nyolc csapatos lehet a női kosárlabda–bajnokság
Utoljára módositva: 2015-07-17 17:13:59

Pénteken kellett volna hogy rendezze a Román Kosárlabda-szövetség (FRB) a női élvonalbeli bajnokság és a Román Kupa 2015–2016-os versenykiírásának a sorsolását, viszont egy héttel halasztották az eseményt, ugyanis kiderült, hogy egyes csapatoknak hatalmas adósságai vannak a FRB-vel szemben, így nincs nevezési joguk.

A totalbaschet.ro hírportál szerint a Temesvári Danzio és a Marosvásárhelyi Nova Vita vannak ebben a helyzetben. Mivel nem adtak eddig „életjelet” magukról, vélhetően a két csapat nem is kíván részt venni a következő bajnokságban.

Ugyanakkor a Rapidnak hatalmas adósságai vannak egykori játékosaival szemben és bírósági végzés szól a kifizetés kötelezettségéről, így várhatóan a fővárosi alakulatnak sem lesz pénze a 2015–2016-os szezonra.

A negyedik kérdéses helyzet a Szatmárnémeti VSK, amelynek eddig sem szakmai stábja, sem játékosa sincs, Valeriu Neagu klubelnök pedig csak hiteget, de ő sem tesz semmit a csapatért.

Így vélhetően nyolc csapat marad a női Nemzeti Ligában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...