Halasztották a sorsolást, nyolc csapatos lehet a női kosárlabda–bajnokság
Utoljára módositva: 2015-07-17 17:13:59

Pénteken kellett volna hogy rendezze a Román Kosárlabda-szövetség (FRB) a női élvonalbeli bajnokság és a Román Kupa 2015–2016-os versenykiírásának a sorsolását, viszont egy héttel halasztották az eseményt, ugyanis kiderült, hogy egyes csapatoknak hatalmas adósságai vannak a FRB-vel szemben, így nincs nevezési joguk.

A totalbaschet.ro hírportál szerint a Temesvári Danzio és a Marosvásárhelyi Nova Vita vannak ebben a helyzetben. Mivel nem adtak eddig „életjelet” magukról, vélhetően a két csapat nem is kíván részt venni a következő bajnokságban.

Ugyanakkor a Rapidnak hatalmas adósságai vannak egykori játékosaival szemben és bírósági végzés szól a kifizetés kötelezettségéről, így várhatóan a fővárosi alakulatnak sem lesz pénze a 2015–2016-os szezonra.

A negyedik kérdéses helyzet a Szatmárnémeti VSK, amelynek eddig sem szakmai stábja, sem játékosa sincs, Valeriu Neagu klubelnök pedig csak hiteget, de ő sem tesz semmit a csapatért.

Így vélhetően nyolc csapat marad a női Nemzeti Ligában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...