Hám János diákok sikere az úszóversenyen
Utoljára módositva: 2016-12-12 13:19:51

A Szatmár megyei iskolák diákjainak rendeztek az elmúlt hétvégén úszóversenyt Szatmárnémetiben, amelyen harminc tanintézmény összesen 170 tanulója vett részt. 

A verseny elsődleges célja az úszósport népszerűsítése volt, valamint a versenyszerű sportolásra való buzdítás is fontos hangsúlyt kapott. Ez utóbbiban kulcsszerepet töltött be Simona Pop, hiszen a riói olimpián aranyérmes párbajtőrvívó adta át az érmeket. A szervezők megjegyezték, Simona nemcsak sportolói kvalitásával vívta ki a gyerekek csodálatát a hétvégi versenyen, hanem egyszerűségével és emberségével is. A versenyt egyébként a szatmárnémeti Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum csapata nyerte, megelőzve a szatmárnémeti Constantin Brâncoveanu, illetve a szatmárnémeti Grigore Moisil általános iskolák diákjait.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alita: A harc angyala
Ma, 21:00
Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlék
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...