Hangulatos Refis gólyabál volt
Utoljára módositva: 2018-11-25 15:09:45

Idén is remekül sikerült a Szatmárnémeti Református Gimnázium gólyabálja: a kilencedikes osztályok színes produkciókkal mutatkoztak be, majd megválasztották az est szépeit.

A 2018/2019-es tanév gólyabálját már nagyon várta a Szatmárnémeti Református Gimnázium közössége, hiszen az este kiváló alkalmat teremtett arra, hogy bemutatkozhassanak a líceum legifjabb diákjai, akik egy ideje izgatottan készültek produkcióikkal, hogy valóban felejthetetlen élményt szerezzenek diáktársaiknak, tanáraiknak.

A tanintézmény gólyabáljának szervezői, a tizenegyedikesek ezúttal a népszerű regény- és televíziós sorozatot, a Trónok harcát választották az est témájául. A rendezvénynek otthont adó tornaterem falát és mennyezetét az uralkodó házak címereivel és papírsárkányokkal díszítették, melyeket a diákok saját kezűleg készítettek. Póti Eduárd igazgató, Varga Szilárd iskolalelkész és Kiss József lelkipásztor, egyházmegyei főjegyző köszöntőjét és rövid áhítatát követően a színpadon egymást váltották a kilencedikes osztályok, akik zenés, táncos, humoros produkciókkal léptek fel, melyeket hatalamas tapssal jutalmazott az iskolaközösség.

Az osztályok fellépése után következett a bálkirálynő- és bálkirályválasztás, melyen már nem csapatban, hanem egyénileg mérkőztek meg a gólyák. Különböző próbatételek során kellett bizonyítaniuk a rátermettségüket a fiataloknak, voltak kvízkérdések és activity, de a tánctudásukat is próbára tették a szervezők. Bár nem volt könnyű dolga a zsűrinek, végül mégis sikerült feállítani a rangsort. Az idei refis gólyabálon harmadik helyezett lett Kaitar Dóra és Haiduc Denis Máté, a második helyen végzett Kanalas Johanna és Katócz Sebastian, míg a bálkirálynő Schüttler Klaudia, a bálkirály pedig Szabó Dávid Bence lett.

Az esten a tornatermet zsúfolásig töltő diákok és tanárok remekül szórakoztak, a gólyákat pedig örömmel fogadták be az iskolaközösségbe.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...