Hangulatos Refis gólyabál volt
Utoljára módositva: 2018-11-25 15:09:45

Idén is remekül sikerült a Szatmárnémeti Református Gimnázium gólyabálja: a kilencedikes osztályok színes produkciókkal mutatkoztak be, majd megválasztották az est szépeit.

A 2018/2019-es tanév gólyabálját már nagyon várta a Szatmárnémeti Református Gimnázium közössége, hiszen az este kiváló alkalmat teremtett arra, hogy bemutatkozhassanak a líceum legifjabb diákjai, akik egy ideje izgatottan készültek produkcióikkal, hogy valóban felejthetetlen élményt szerezzenek diáktársaiknak, tanáraiknak.

A tanintézmény gólyabáljának szervezői, a tizenegyedikesek ezúttal a népszerű regény- és televíziós sorozatot, a Trónok harcát választották az est témájául. A rendezvénynek otthont adó tornaterem falát és mennyezetét az uralkodó házak címereivel és papírsárkányokkal díszítették, melyeket a diákok saját kezűleg készítettek. Póti Eduárd igazgató, Varga Szilárd iskolalelkész és Kiss József lelkipásztor, egyházmegyei főjegyző köszöntőjét és rövid áhítatát követően a színpadon egymást váltották a kilencedikes osztályok, akik zenés, táncos, humoros produkciókkal léptek fel, melyeket hatalamas tapssal jutalmazott az iskolaközösség.

Az osztályok fellépése után következett a bálkirálynő- és bálkirályválasztás, melyen már nem csapatban, hanem egyénileg mérkőztek meg a gólyák. Különböző próbatételek során kellett bizonyítaniuk a rátermettségüket a fiataloknak, voltak kvízkérdések és activity, de a tánctudásukat is próbára tették a szervezők. Bár nem volt könnyű dolga a zsűrinek, végül mégis sikerült feállítani a rangsort. Az idei refis gólyabálon harmadik helyezett lett Kaitar Dóra és Haiduc Denis Máté, a második helyen végzett Kanalas Johanna és Katócz Sebastian, míg a bálkirálynő Schüttler Klaudia, a bálkirály pedig Szabó Dávid Bence lett.

Az esten a tornatermet zsúfolásig töltő diákok és tanárok remekül szórakoztak, a gólyákat pedig örömmel fogadták be az iskolaközösségbe.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 26.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...