Harcművészeti gála Szatmáron
Utoljára módositva: 2014-07-09 19:15:22

A Szakszervezetek Művelődési Háza előtti téren felállított ringben a tervek szerint kilenc összecsapást tekinthetnek meg az érdeklődők. A Full Fight gálára ingyenes lesz a belépés.

Összesen kilenc összecsapást rendeznek az új főtéren

Két éves szünet után pénteken 19 órától újból harcművészeti gálának ad otthont Szatmárnémeti. A gálát az új főtéren rendezik, a Szakszervezetek Művelődési Háza előtt, ahol a szervezők egy Nagyszebenből érkező ringet állítanak fel. A mérlegelést csütörtökön 18 órától tartják a Corso Kaszinóban, ahol a Magyarországról érkezők kivételével, minden versenyző jelen lesz.

A Full Fight elnevezést viselő gála összecsapásai egy kivétellel (MMA-összecsapás, amelyben vegyítik a különböző harcművészeti stílusokat) a K1 és a thaiboksz szabályai szerint lesznek lebonyolítva. Ugyanitt megemlíthetjük, hogy a gála programjában szereplő kilenc mérkőzés között lesz egy női küzdelem is.

Az programtervezést követően nyolc összecsapásnak alakult ki a párosítása, egyedül a Szatmárnémeti Kyo Gym sportolójának, Marius Munteanunak nem találtak ellenfelet. Amint azt Szűcs Barnabás főszervező elmondta, eddig senki nem mert kiállni a 91 kg-os Munteanu ellen, ám elképzelhető, hogy a 85 kg-os mérkőzés egyik résztvevője, a nyíregyházai Hosszú Ferenc mégis elvállalja a harcot. „Amennyiben Hosszú kiáll Munteanu ellen, minden bizonnyal könnyebben találunk ellenfelet Iacob Mirelnek” — vélekedett Szűcs Barnabás, aki egyébként a gála utolsó meccsén fog ringbe lépni a bukaresti Alexandru Popescu ellen.

A Szatmárnémeti Kyo Gym sportolói mellett egyébként Bukarestből, Zilahról, Nagyszebenből, Ploieşti–ről, Giurgiuból, továbbá Budapestről és Nyíregyházáról is érkeznek versenyzők. Szűcs Barnabástól továbbá megtudtuk, hogy a gála mérkőzései közül az első öt 3×2 perces, az utolsó négy pedig 3×3 perces lesz. A gála bírói Éltető Péter (Tokaj), Vojvoda György (Budapest), Papp Ferenc (Sepsiszentgyörgy) és Gergely Attila (Szatmárnémeti) lesznek.

A gálát a Black River Blues Band rockzenei koncert foglalja keretbe, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által támogatott rendezvényre ingyenes a belépés.

Full Fight gála, 2014

Mérkőzései: Nemţiu Alin (Kyo Gym) – Mészáros Edwárd (Budapest) – 55 kg, Simon Ovidiu (Kyo Gym) – Perneş Andrei (Zilah) – 65 kg, Bartos István (Kyo Gym) – Breban Cătălin (Zilah) – 72 kg, Alice Ardelean (Kyo Gym) – Panait Daniela (Ploieşti) – 60 kg, Hosszú Ferenc (Nyíregyháza) – Iacob Mirel (Giurgiu) – 85 kg, Bara Ioan (Szatmárnémeti) – Bunea Izidor (Nagyszeben) – 91 kg, Munteanu Marius (Kyo Gym) – TBA – 91 kg, Cardoş Angel (Kyo Gym) – Bogdan Stanciu (Nagyszeben) – 75 kg, Szűcs Barnabás (Kyo Gym) – Alexandru Popescu (Bukarest) – 74 kg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Hotel Transylvania 3. - Szörnyen rémes vakáció
Ma, 16:55
A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót. Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenst
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Mamma Mia! Sose hagyjuk abba
Ma, 18:50
Tíz évvel azután, hogy a Mamma Mia! több mint 600 millió dollár bevételt hozott világszerte, visszatérünk a varázslatos görög szigetre, Kalokairire ebben az új musicalben, mely szintén az ABBA dalaira épül. A film ide-oda ingázik az időben, és megmutatja, hogy a múltbéli kapcsolatok miképp hatnak a jelenre. Így az eredeti szereplőkhöz csatlakoznak fiatal énjeik, köztük a fiatal Donnát alakító Lily James (A legsötétebb óra, Nyomd, Bébi, nyomd!, Downton Abbey).
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A védelmező 2.
Ma, 21:05
Amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 20.
Ha kikérik a véleményét valamiben, alaposan fontolja meg a válaszát, mert szavának sokkal nagyobb súlya lesz az illető számára, mint azt gondolná!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...