Harcművészeti gála Szatmáron
Utoljára módositva: 2014-07-09 19:15:22

A Szakszervezetek Művelődési Háza előtti téren felállított ringben a tervek szerint kilenc összecsapást tekinthetnek meg az érdeklődők. A Full Fight gálára ingyenes lesz a belépés.

Összesen kilenc összecsapást rendeznek az új főtéren

Két éves szünet után pénteken 19 órától újból harcművészeti gálának ad otthont Szatmárnémeti. A gálát az új főtéren rendezik, a Szakszervezetek Művelődési Háza előtt, ahol a szervezők egy Nagyszebenből érkező ringet állítanak fel. A mérlegelést csütörtökön 18 órától tartják a Corso Kaszinóban, ahol a Magyarországról érkezők kivételével, minden versenyző jelen lesz.

A Full Fight elnevezést viselő gála összecsapásai egy kivétellel (MMA-összecsapás, amelyben vegyítik a különböző harcművészeti stílusokat) a K1 és a thaiboksz szabályai szerint lesznek lebonyolítva. Ugyanitt megemlíthetjük, hogy a gála programjában szereplő kilenc mérkőzés között lesz egy női küzdelem is.

Az programtervezést követően nyolc összecsapásnak alakult ki a párosítása, egyedül a Szatmárnémeti Kyo Gym sportolójának, Marius Munteanunak nem találtak ellenfelet. Amint azt Szűcs Barnabás főszervező elmondta, eddig senki nem mert kiállni a 91 kg-os Munteanu ellen, ám elképzelhető, hogy a 85 kg-os mérkőzés egyik résztvevője, a nyíregyházai Hosszú Ferenc mégis elvállalja a harcot. „Amennyiben Hosszú kiáll Munteanu ellen, minden bizonnyal könnyebben találunk ellenfelet Iacob Mirelnek” — vélekedett Szűcs Barnabás, aki egyébként a gála utolsó meccsén fog ringbe lépni a bukaresti Alexandru Popescu ellen.

A Szatmárnémeti Kyo Gym sportolói mellett egyébként Bukarestből, Zilahról, Nagyszebenből, Ploieşti–ről, Giurgiuból, továbbá Budapestről és Nyíregyházáról is érkeznek versenyzők. Szűcs Barnabástól továbbá megtudtuk, hogy a gála mérkőzései közül az első öt 3×2 perces, az utolsó négy pedig 3×3 perces lesz. A gála bírói Éltető Péter (Tokaj), Vojvoda György (Budapest), Papp Ferenc (Sepsiszentgyörgy) és Gergely Attila (Szatmárnémeti) lesznek.

A gálát a Black River Blues Band rockzenei koncert foglalja keretbe, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által támogatott rendezvényre ingyenes a belépés.

Full Fight gála, 2014

Mérkőzései: Nemţiu Alin (Kyo Gym) – Mészáros Edwárd (Budapest) – 55 kg, Simon Ovidiu (Kyo Gym) – Perneş Andrei (Zilah) – 65 kg, Bartos István (Kyo Gym) – Breban Cătălin (Zilah) – 72 kg, Alice Ardelean (Kyo Gym) – Panait Daniela (Ploieşti) – 60 kg, Hosszú Ferenc (Nyíregyháza) – Iacob Mirel (Giurgiu) – 85 kg, Bara Ioan (Szatmárnémeti) – Bunea Izidor (Nagyszeben) – 91 kg, Munteanu Marius (Kyo Gym) – TBA – 91 kg, Cardoş Angel (Kyo Gym) – Bogdan Stanciu (Nagyszeben) – 75 kg, Szűcs Barnabás (Kyo Gym) – Alexandru Popescu (Bukarest) – 74 kg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 18.
Környezete nem tudja eldönteni, hogy ilyen tévedhetetlenek a megérzései vagy egyszerűen csak kiváló informátorai vannak.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...