Harcművészeti gála Szatmáron
Utoljára módositva: 2014-07-09 19:15:22

A Szakszervezetek Művelődési Háza előtti téren felállított ringben a tervek szerint kilenc összecsapást tekinthetnek meg az érdeklődők. A Full Fight gálára ingyenes lesz a belépés.

Összesen kilenc összecsapást rendeznek az új főtéren

Két éves szünet után pénteken 19 órától újból harcművészeti gálának ad otthont Szatmárnémeti. A gálát az új főtéren rendezik, a Szakszervezetek Művelődési Háza előtt, ahol a szervezők egy Nagyszebenből érkező ringet állítanak fel. A mérlegelést csütörtökön 18 órától tartják a Corso Kaszinóban, ahol a Magyarországról érkezők kivételével, minden versenyző jelen lesz.

A Full Fight elnevezést viselő gála összecsapásai egy kivétellel (MMA-összecsapás, amelyben vegyítik a különböző harcművészeti stílusokat) a K1 és a thaiboksz szabályai szerint lesznek lebonyolítva. Ugyanitt megemlíthetjük, hogy a gála programjában szereplő kilenc mérkőzés között lesz egy női küzdelem is.

Az programtervezést követően nyolc összecsapásnak alakult ki a párosítása, egyedül a Szatmárnémeti Kyo Gym sportolójának, Marius Munteanunak nem találtak ellenfelet. Amint azt Szűcs Barnabás főszervező elmondta, eddig senki nem mert kiállni a 91 kg-os Munteanu ellen, ám elképzelhető, hogy a 85 kg-os mérkőzés egyik résztvevője, a nyíregyházai Hosszú Ferenc mégis elvállalja a harcot. „Amennyiben Hosszú kiáll Munteanu ellen, minden bizonnyal könnyebben találunk ellenfelet Iacob Mirelnek” — vélekedett Szűcs Barnabás, aki egyébként a gála utolsó meccsén fog ringbe lépni a bukaresti Alexandru Popescu ellen.

A Szatmárnémeti Kyo Gym sportolói mellett egyébként Bukarestből, Zilahról, Nagyszebenből, Ploieşti–ről, Giurgiuból, továbbá Budapestről és Nyíregyházáról is érkeznek versenyzők. Szűcs Barnabástól továbbá megtudtuk, hogy a gála mérkőzései közül az első öt 3×2 perces, az utolsó négy pedig 3×3 perces lesz. A gála bírói Éltető Péter (Tokaj), Vojvoda György (Budapest), Papp Ferenc (Sepsiszentgyörgy) és Gergely Attila (Szatmárnémeti) lesznek.

A gálát a Black River Blues Band rockzenei koncert foglalja keretbe, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal által támogatott rendezvényre ingyenes a belépés.

Full Fight gála, 2014

Mérkőzései: Nemţiu Alin (Kyo Gym) – Mészáros Edwárd (Budapest) – 55 kg, Simon Ovidiu (Kyo Gym) – Perneş Andrei (Zilah) – 65 kg, Bartos István (Kyo Gym) – Breban Cătălin (Zilah) – 72 kg, Alice Ardelean (Kyo Gym) – Panait Daniela (Ploieşti) – 60 kg, Hosszú Ferenc (Nyíregyháza) – Iacob Mirel (Giurgiu) – 85 kg, Bara Ioan (Szatmárnémeti) – Bunea Izidor (Nagyszeben) – 91 kg, Munteanu Marius (Kyo Gym) – TBA – 91 kg, Cardoş Angel (Kyo Gym) – Bogdan Stanciu (Nagyszeben) – 75 kg, Szűcs Barnabás (Kyo Gym) – Alexandru Popescu (Bukarest) – 74 kg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 18.
Ha elég elkötelezetten és bátran közeledik a problémához, sokkal hamarabb átlátja és így a megoldást is hamarabb megtalálja.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...