Harmadik hely a böllérversenyen
Utoljára módositva: 2018-02-21 09:56:58

Immár hét éve, hogy a börvelyi RMDSZ csapata évről évre jelen van a nagyecsedi böllérversenyen. Ezúttal egy harmadik helyezéssel és számtalan élménnyel tért haza a 18 fős küldöttség.

Hetedik alkalommal vett részt a börvelyi RMDSZ csapata a nagyecsedi böllérversenyen, amelyet idén immár 11. alkalommal szerveztek meg, mégpedig február 17-én, szombaton. Megyénket évről évre képviseli a versenyen a börvelyi küldöttség, amelyet idén Pataki Csaba megyei tanácselnök és Nagy Szabolcs megyemenedzser is elkísért. A jó hangulatú böllérversenyen úgy a hangulatteremtés, mint a szakértelem tekintetében előkelő helyet értek el megyénk fiai, ugyanis a 22 résztevő közül 3. helyezést ítélt a szakavatott zsűri a börvelyi férfiaknak és nőknek, akik szám szerint 18-an alkották az idei küldöttséget. Kiss Zoltán polgármester lapunknak elmondta, hogy szerették volna magukkal vinni a község 800 éves hagyományai közül azokat, amelyek egy ilyen rendezvényen megmutathatóak és kamatoztathatóak. Csaholczi Sándor börvelyi zenésznek köszönhetően egész nap a térség legkedveltebb nótái és muzsikái szóltak a csapat standja körül, amire a helybéliek is felfigyeltek, így jöttek az érdeklődők, bámészkodók és barátkozni vágyók, mert a börvelyi csapat háza táján egész nap jó volt a hangulat. A fergeteges mulatozást nemcsak a versenyen, de később a protokollteremben is folytatták a börvelyiek, így a szervezők csak késő este voltak hajlandóak hazaengedni a határon túlról érkező vendégeket.

Kiss Zoltán polgármester ezúton is köszönetet mond a csapat népes legénységének, név szerint: Sajó Zoltánnak és feleségének, Sajó Ildikónak, Kovács Gyula hentesnek, Daróczi Tibornak, Petrás István alpolgármesternek, Kun Évának, Bréda Istvánnak és Bréda Irénkének, Kovács Erzsébetnek, ifj. Brankovici Jánosnak és Brankovici Évának, Csaholczi Sándor zenésznek, Csáki Gyulának, Rédai Enikőnek, valamint Ozsváth Sándornak és Ozsváth Mónikának, akik nagy odaadással és lelkes csapatmunkával vették ki részüket az idei böllérverseny izgalmaiból.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...