Harmadik hely a böllérversenyen
Utoljára módositva: 2018-02-21 09:56:58

Immár hét éve, hogy a börvelyi RMDSZ csapata évről évre jelen van a nagyecsedi böllérversenyen. Ezúttal egy harmadik helyezéssel és számtalan élménnyel tért haza a 18 fős küldöttség.

Hetedik alkalommal vett részt a börvelyi RMDSZ csapata a nagyecsedi böllérversenyen, amelyet idén immár 11. alkalommal szerveztek meg, mégpedig február 17-én, szombaton. Megyénket évről évre képviseli a versenyen a börvelyi küldöttség, amelyet idén Pataki Csaba megyei tanácselnök és Nagy Szabolcs megyemenedzser is elkísért. A jó hangulatú böllérversenyen úgy a hangulatteremtés, mint a szakértelem tekintetében előkelő helyet értek el megyénk fiai, ugyanis a 22 résztevő közül 3. helyezést ítélt a szakavatott zsűri a börvelyi férfiaknak és nőknek, akik szám szerint 18-an alkották az idei küldöttséget. Kiss Zoltán polgármester lapunknak elmondta, hogy szerették volna magukkal vinni a község 800 éves hagyományai közül azokat, amelyek egy ilyen rendezvényen megmutathatóak és kamatoztathatóak. Csaholczi Sándor börvelyi zenésznek köszönhetően egész nap a térség legkedveltebb nótái és muzsikái szóltak a csapat standja körül, amire a helybéliek is felfigyeltek, így jöttek az érdeklődők, bámészkodók és barátkozni vágyók, mert a börvelyi csapat háza táján egész nap jó volt a hangulat. A fergeteges mulatozást nemcsak a versenyen, de később a protokollteremben is folytatták a börvelyiek, így a szervezők csak késő este voltak hajlandóak hazaengedni a határon túlról érkező vendégeket.

Kiss Zoltán polgármester ezúton is köszönetet mond a csapat népes legénységének, név szerint: Sajó Zoltánnak és feleségének, Sajó Ildikónak, Kovács Gyula hentesnek, Daróczi Tibornak, Petrás István alpolgármesternek, Kun Évának, Bréda Istvánnak és Bréda Irénkének, Kovács Erzsébetnek, ifj. Brankovici Jánosnak és Brankovici Évának, Csaholczi Sándor zenésznek, Csáki Gyulának, Rédai Enikőnek, valamint Ozsváth Sándornak és Ozsváth Mónikának, akik nagy odaadással és lelkes csapatmunkával vették ki részüket az idei böllérverseny izgalmaiból.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Grincs
Ma, 15:00
Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A karácsony mentőakció
Ma, 16:40
Amikor az összes manó megbetegszik, a Mikulásra hárul a feladat, hogy a békés karácsony ünnepek érdekében gyógyírt keresve körbeutazza a Földet. Egy szerencsétlen landolást követően Párizsban találja magát, ahol nem egészen úgy működnek a dolgok, mint otthon, Lappföldön. Szerencséjére egy kedves család a segítségére siet, így talán még nincs veszve az idei karácsony.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Ragadozó városok
Ma, 20:30
Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie... A két ellenlábas, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, váratlanul s
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 13.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...